Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Zoëtry Agua Punta Cana


Resor till zoëtry agua punta cana i Dominikansk Republiken

hum_pippi_5stor

Zoëtry Agua Punta Cana är en lite mer personlig och småskalig All Inclusivepärla för vuxna i Dominikanska Republiken. Zoëtry är nyöppnades i slutet av 2009 och erbjuder en romantisk och lyxig blandning av karibisk elegans och asiatisk känsla för balans och välbefinnande. All inclusiveservicen kallas ”Endless Privileges” som bl a innebär en mängd förmåner såsom en flaska champagne & fruktkorg dagligen, 20 minuters massage per gäst, fria telefonsamtal och gratis tvätt.

Hotellanläggningen ligger vackert belägen vid en kritvit strand, har en gigantisk pool och en magnifik lummig tropisk trädgård. Hotellet har 96 stora och luftkonditionerade sviter och som gäst här upplever du en diskretion och frihet som stora anläggningar inte alltid kan erbjuda.

Rummen/sviterna är otroligt snyggt designade och möblerade, i en exklusiv och sofistikerad stil som förstärker känslan av Karibien och samtidigt erbjuder dig all tänkbar komfort.
Alla sviterna inkluderar: Luftkonditionering med individuell inställning, stor flatscreen-TV med surroundljud, CD/DVD entertainment, direktvalstelefon, fritt Wi-Fi, minibar, hårfön, strykjärn och strykbräda. Sköna badrockar och tofflor ingår, liksom städservice 3 ggr/dag,

I detta paradis erbjuds en rad aktiviteter, såsom snorkling, havsfiske, ridning, kajakpaddling, segling, tennis och golf. Vissa aktiviteter mot tillägg. Hotellets stora spaavdelning är en upplevelse i sig själv och här erbjuds förstklassiga behandlingar som gör gott för både kropp och själ.

Antal rum 96
Restaurang 4
Bar 3
TV Ja
Telefon Ja
Värdeskåp Ja
Internet Ja
Wi-Fi Ja
Swimmingpool Ja
Barnpool Nej
Hiss Nej
Spa Ja
Gym Ja
Butiker Ja
Avstånd strand 0
Minibar/kyl Ja

Konferenslokaler: Här finns utmärkta möjligheter till konferens och event eller möten även i mindre skala. Inomhuslokalen tar upp till 110 personer och 90 personer i teatersittning. Detfinns även anslutande ytor utomhus att komplettera sin aktivitet med. På Zoëtry har du såväl utmärkt teknisk utrustning som A/V och datorutrustning tillgänglig, som tillgänglig mötespersonal.

Du kanske även är intresserad av: