Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Seychellernas öar med yacht


Dream-Yacht-Charter-seychellerna-Hummingbird-Lifestyle-Travel-kajak-glasbotten

Yachtresa kombinerat med 7 nätter på skön strandresort

Seychellernas ö-rike väntar på dig

Kombinationen med en 4 dagar lång yachtsemester som kombineras med 7 nätter på en ljuvlig strandresort på en av Seychellernas vackraste öar – är oslagbar.

Yachting 4 dagar

Resan inleds med att du blir mött på flygplatsen på Seychellerna och kan direkt gå ombord på yachten som väntar på dig i hamnen. Första upplevelsen blir en oförglömlig snorklingtur vid St. Anne Marine Park och Cocos Island. Därefter väntar en av Seychellernas charmigaste pärlor:  La Digue. Ett annat stopp på yachtresan är  The Cousin Island Nature Reserve där ni kommer få se de gigantiska sköldpaddorna som bor här, innan ni seglar tillbaks igenom det vackra landskapet till den näststörsta ön Praslin.

Strandresort på Praslin

Väl framme på Praslin väntar en chaufför på er för att ta er till´Cote D’Or strand – den långa ljuvliga vackra stranden, där ni kommer att bo nästkommande 7 nätter. På Praslin väntar en mängd olika upplevelser, bland annat besök i den säregna nationalparken Vallee de Mai där man kan vandra runt i den enorma palmskogen för att titta närmare på de gigantiska kokosnötterna, som man bara finner här. Självklart måste man ju även strosa barfota på en av världens vackraste stränder Anse Lazio som finns här på Praslin. Att hyra cykel eller bil och upptäcka ön på egen hand är också en bra ide, vi hjälper er gärna med att ordna detta. Har ni dykcertifikat kan man även boka dykturer från Praslin ut till St Pierre.

Detta är en resa som passar er som vill ha en kombination av upplevelser både till sjöss och på land. Flygresan går smidigt från Sverige till Mahe som är flygplatsen på huvudön Mahe och den största ön på Seychellerna. Redan vid inflygning över Seychellerna pirrar det i magen av förväntningar, då man ser den frodiga gröna ön igenom flygplansfönstret. Man kan också skymta granitblocken som sticker fram igenom grönskan. Välkommen till Seychellerna.

Vill ni kombinera fler öar, eller förlänga resan med fler nätter är det inga problem. Vi har tillgång till ett mycket stort urval av både mindre charmiga och prisvärda guesthouses till exklusiva Resorts som till exempel North Island, Fregate Island och Zil Pasyon på Felicite Island.

Om Yachting

Att hyra en hytt ombord på en yacht (så kallad Cabin Charter)  är en underbar upplevelse som få känner till. Det är bekvämt och exklusivt men samtidigt prisvärt. Många upplevelser samtidigt som det är för många roligt att stifta bekantskap med andra likasinnade. Här på Seychellerna finns det olika längd på yachtresorna, allt från 4 dagars upp till 11 dagars som tar er med till Coocs Island, La Digue, Cousin Island, Baie st Anne och Curieuse och St Pierre med retur Praslin.

Så här fungerar det

Du hyr en hytt med eget badrum, precis som på ett kryssningsfartyg. I stället för tusen medpassagerare, reser du med endast några nya vänner. Vår professionella besättning tar hand om segling, bokar hamnplats och sköter allt det praktiska medan en gourmetkock förbereder dina måltider med färska lokala råvaror. Ibland fångar besättningen även färsk tonfisk och andra läckerheter från havet! Du behöver inte tänka på något utan kan lugnt luta dig tillbaka och njuta av havet och tropiska passadvindar. Katamaranen sticker inte djupt och kan därför ankra upp i underbara, ostörda vikar för bad och snorkling.

Många menar att denna typ av yachting så kallad “Cabin Charter”  är den perfekta seglingssemestern; den passar alla, såväl den inbitne seglaren som den oerfarne eller den som bara vill koppla av och uppleva livet ombord på en lyxyacht med besättning

MEN…

känner du att just yachting INTE är något för dig, vill vi varmt rekommendera några av våra andra upplevelsepaket, t ex Seychellerna 12 nätter – 3 öar och med boende på guesthouses vid stranden: Seychellerna 12 nätter med boende på guesthouses på 3 öar

Väder och klimat

är ganska stabilt året om, räkna med runt ca 30 grader medeltemperatur med ljumma vindar från Indiska Oceanen. Regnperioden är från december till januari.

Seychellerna bjuder på några av världens vackraste vitaste sandstränderna som kompletteras av små, fina badvikar och bildar ett badparadis utan motstycke tillsammans med det turkosblåa vattnet.

Erbjudande:

 

 • Flygresa t/r Stockholm/Göteborg/Köpenhamn – Mahé
 • Välkomst av vår representant på Mahe
 • Transfer från flygplats till hamn
 • Yachtsemester 4 dagar/3 nätter med boende i privat dubbelhytt med badrum (från Mahe till La Digue till Praslin)
 • Helpension ombord på båten (frukost, lunch och middag)
 • Full service ombord med kapten, steward och kock
 • Hytten är välutrustad med sänglinnen och handdukar, badlakan
 • Vattenaktiviteter ingår, snorklingutrustnin och havskajak
 • 7 övernattningar på resort på Praslin inklusive frukost (går uppgradera till halvpension mot liten kostnad)
 • Båttransfer från Praslin till Mahe
 • 24 timmars jourservice
 • Incheckat bagage 1 styck per person
 • Måltider ombord på planet
 • Transfers på öarna
 • Upp till 10% rabatt på “Yachtsemestern”
   

Pris från 27 995 kr per person

Vill du uppleva mer? Så kan vi rekommendera bland annat dessa utflykter:

Praslin-guidad halvdagstur till nationalparken Vallée de Mai, 760 sek 
Praslin- heldags segling till grannöarna Cousin, Curieuse och St Pierre. Möt de gigantiska landsköldpaddorna och snorkla bland fina fiskar! 1950 sek

Fler erbjudanden

Du kanske även är intresserad av