Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Villas of Tobago


Villas of Tobago Hummingbird Lifestyle Travel

hum_pippi_3stor

Villas of Tobago

Villas of Tobago är ett område med ett antal privatägda och personligt inredda villor med privat pool. Bekvämare kan det inte bli för det stora resesällskapet! Villorna Seashells och Coral Sea Villas ligger på öns sydvästra kust med närhet till Tobagos vackraste stränder Pigeont Point och Store Bay.
Det tar cirka 5 min med bil till Crown Point och till Pigeon Point och Store Bayområdet ca 15 minuter att promenera. Här finner du ett rikt utbud av restauranger och barer. I närheten finns dessutom såväl flera mataffärer som restauranger.

Det finns villor med både 3 sovrum och 3 badrum, respektive 4 sovrum och 3 badrum, som lämpar sig för max 6 eller 8 personer. Alla har luftkonditionering, fullt utrustat kök med kylskåp, diskmaskin, mikrovågsugn, ugn, kaffebryggare, och tvättmaskin. Vardagsrum med TV, stereo och telefon. En altan med tak över (övervåningens balkong),  sittgrupp, grill och utsikt mot den privata trädgården och den privata poolen, en del med jacuzzi. Städning 6 dagar i veckan ingår. Mot en avgift går det att få catering, barnpassning och barnsäng.

Antal rum
Restaurang13
Bar4
TVJa
Telefon
VärdeskåpJa
InternetNej
Wi-FiNej
SwimmingpoolJa
BarnpoolNej
HissNej
SpaNej
GymNej
ButikerNej
Avstånd strandVarierande
Minibar/kylJa, kök

Fler hotell & resorts Tobago

Inspirationsresor