Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Australienspecialister


aussie specialist

Vad innebär det att vara Certifierad Aussie Specialist?

Att resa och upptäcka Australien, ett land som är nästan lika stort som hela Europa kräver planering för att inkludera alla höjdpunkter utan att för den delen bli stressigt. Ofta stöter vi på frågetecken som när är det bäst att resa dit? Hur ska vi bäst förflytta oss i landet för att få mest ut av vår tid som vi spenderar där? Ska vi flyga, hyra bil, husbil eller åka med tåg eller buss? Kan man kombinera detta? Vad är lämpligt att se och uppleva under den period man är i landet? Hur lång tid tar det att resa omkring, vad behöver man för tid för att få de bästa upplevelser som man önskar göra?

Ja frågorna är många och för att få en välkomponerad och innehållsrik resa utan för den delen kosta skjortan, behöver man komma i kontakt med en researrangör som har både lång erfarenhet av att skräddarsy resor till destinationen samt utbildad inom detta segment.

För Australiska turistbyrån är turismen till landet mycket viktig. 9.2 miljoner människor besökte Australien år 2018. Från Sverige är det ca 40 000 resenärer årligen och eftersom många både stannar länge i landet och spenderar stora summor på investeringen av resan till Australien som ligger på andra sidan jordklotet är det extra viktigt att man får mycket värde för pengarna och den investering man gör i resan.

Hummingbird Lifestyle Travel har därför valt att investera i att certifiera medarbetarna så att vi är fullt up-to-date med alla nyheter och har full förståele för hur resorna bäst kan komponeras.

En annan viktig bit är att vi på Hummingbird Lifestyle Travel regelbundet reser till Australien – årligen, för att besöka nya delar av landet, hålla oss uppdaterade på produkterna, prova utflykter och se vilka som ger våra resenärer mest värde för pengarna.

Väl värt för er att utnyttja vår kompetens när ni nu planerar att besöka detta fantastiska land och boka din resa till Australien.

asp-badge

AUS displayFantastiska resor till Australien