Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Avila Hotel på Curacao


Resor till vackra Curacao och Avila Hotel Hummingbird Lifestyle Travel

Res till Curacao och bo 10 nätter på det eleganta hotellet Avila

Med en medeltemperatur runt 27 grader året runt, med sol och bad vid de finaste vita stränder, färgsprakande korallrev och vattensporter i massor är Curacao ett bra val för semester i Karibien. Hit kan du resa året om då ön ligger skyddat och klimatsäkert utanför orkanbältet. Huvudstaden Willemstad, som finns med på FN:s världsarvslista, är mycket charmig och upplevs med fördel med att strosa i de många gränderna, besöka marknaden eller bara njuta på någon av de mysiga uteserveringarna.

Detta är en komplett resa med flyg tur och retur och 10 nätter på Avila Hotell. Hotellområdet erbjuder 3 restauranger, 3 barer, pool, tennisbana, gym samt spa. Missa inte Blues Restaurant, den populära jazzklubben som har livemusik två gånger i veckan och är populär hos Curacaobor och turister.

 

Priser från 20 950:- per person

Resefakta, detta ingår:
  • Flyg tur och retur med KLM
  • 10 nätter i ett Octagon Superior Room
  • Frukost
  • Transfer från flygplats – hotell tur och retur
  • Boka Tidigt Pris på boendet: 20 % rabatt*

Priset är ett frånpris, del i dubbelrum. Priset kan ändras i mån av platstillgång. Boka i god tid och få 20% rabatt på boendet, senast 20 dagar före avresan. Vi erbjuder även sista minuten rabatter för avresor i juni och juli. Skicka in din bokningsförfrågan så kontaktar vi dig inom kort med ett reseförslag.

Fler erbjudanden Curacao

Exotiska erbjudanden