Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Medelhavet med kryssningslyx


medelhavet-kryssning-msc-hummingbird

 

Medelhavet har länge varit en förenande länk mellan de tre kontinenterna Afrika, Asien och Europa. Kryssning Medelhavet med MSC Cruises ger dig privilegiet att känna historiens vingslag då du står på däck och blickar ut över det glittrande havet. En mängd olika typer av kryssningar finns att tillgå. Säkert hittar du en kryssning som uppfyller alla dina specifika önskemål. Kryssning Dubai är ett bra alternativ för dig som uppskattar den rika världens lyx och flärd.

Upptäck Medelhavsområdet med Kryssning i Medelhavet. Spännande historia, vacker arkitektur, högklassig gastronomi och ett rikt kulturutbud gör dessa kryssningar garanterat upplevelserika. Venedig, Istanbul och Rhodos är alla fantastiska platser för en berikande upptäcktsfärd. Kryssning Dubai ger dig möjlighet att gå upp i världens högsta byggnad, ståtliga Burj Khalifa. Efter en strapatsrik dag i stadens folkmyller njuter du av hög komfort och fin service ombord på ett av MSC Cruises kryssningsfartyg. Bordet står dukat. Slå dig ner och njut av en finstämd middag med havsutsikt.

Ombord på MSC Cruises fartyg finns aktiviteter för både gammal och ung. Kryssning i Medelhavet bjuder på avkoppling på däck med sol och bad i poolen. På kvällen väntar underhållning och en middag bestående av endast det bästa från Medelhavsköket. Känn värmen ombord på en kryssning i området runt Dubai och njut av en enastående vacker solnedgång från hytten. Bekvämligheten ombord finner inga gränser.

Härliga kryssningar avgår från Barcelona och tar dig till Neapel, Genua, Cannes och Mallorca. Upptäck Genuas medeltida gränder och filmfestivalstaden Cannes på franska Rivieran. Njut av italiensk och fransk mat och dryck. Med MSC Cruises i Medelhavet kan du även nå destinationer i östra Medelhavet såsom Dubrovnik med den gamla stadskärnan som finns med på Unescos världsarvslista. Med dessa olika kryssningar når du ännu mer exotiska destinationer. Från ett skepp till ett annat. På en äkta ökensafari möter du öknens skepp, de mytomspunna kamelerna.

Att resa med en kryssning är ett njutbart, bekvämt och lättsamt sätt att resa. Besättningen ombord på båten finns där för dig och ditt välbefinnande. Det enda du behöver tänka på är att ha bästa möjliga semester. Här kan du luta dig tillbaka, koppla av och njuta av alla tänkbara faciliteter. Med en Kryssning i Medelhavet kombinerar du enkelt intressanta dagsutflykter med bekvämlighet och utomordentlig service ombord. Kryssningen i Dubai är en exklusiv kryssning för finsmakaren. Ägna dig åt shopping i någon av Dubais alla gallerior. Kanske ger du dig på att testa skidbacken som finns inomhus i Mall of the Emirates?!

Följ med på en av våra kryssningar och vi har kryssningar för alla åldrar och för alla önskemål. För familjer, par, romantiskt, äventyrligt, lyxigt… och med en massa aktiviteter ombord för den som vill. Färsk pasta, långa festnätter, internationella artister, teater, musikaler och aerobics är bara några av attraktionerna, liksom barnklubbar, skattjakter och sagostunder för de allra minsta. Kryssningen i Medelhavet är en kul upplevelse för alla. Kryssningen till Dubai ger mersmak. Välkommen ombord!