Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Turtle Beach by Rex Resorts


Turtle Beach Tobago Hummingbird Lifestyle Travel

hum_pippi_3stor

Turtle Beach by Rex Resorts

Turtle Beach by Rex Resorts är ett familjevänligt hotell som ligger direkt vid den gyllende sandstranden Turtle Beach på sydvästra delen av Tobago. Här fungerar det fint för den som söker en praktisk, bekväm sol&badsemester med tillgång till det mesta inom hotellet.

Hotellet har 125 rum fördelade på standard- superiorrum samt familjerum alla har havsutsikt. Standardrummen har luftkonditionering, balkong/terrass, hårfön, TV, telefon, värdeskåp och minikyl. Superiorrummen har även påfyllning av minibar 1gg/v som standard. Familjerummen som superior men med ett extra enkelrum. Tillgång till fritt Wi-Fi på rum och i lobby.

Här finns två restauranger och två barer, ett fantastiskt poolområde som är uppskattat av de yngre familjemedlemarna, barnklubb (4-12 år) samt barnpassning mot avgift. En variation av vattensporter, dykcenter och det bjuds även på regelbunden kvällsunderhållning.

Vill ni uppleva något spännande och annorlunda? Turtle beach är den bästa platsen med chans att få se sköldpaddor lägga sina ägg nattetid under perioden april-juni.

Antal rum125
Restaurang2
Bar2
TVJa
TelefonJa – direktval
VärdeskåpJa
InternetJa
Wi-FiJa
SwimmingpoolJa
BarnpoolJa
HissNej
SpaNej
GymNej
ButikerNej
Avstånd strand0
Minibar/kylJa

Fler hotell & resorts Tobago