Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Travel with Style på Mauritius


Mauritius  – Förnämsta lyxtillvaro i ”himmelriket”!

Atmosfären på Mauritius är så vänlig, och får dig direkt på ett bra humör. Den ljuvliga naturen och de fantastiska stränderna, gör ön till en given favorit!

Att man associerar ”Himmelriket” med Mauritius, grundar sig på författaren Mark Twains besök på ön, då han beskrev den så här: ”Först skapade Gud Mauritius – sedan gjorde han en kopia och kallade det himmelriket”. Det är lätt att förstå att sådana liknelser kommit till, eftersom ön bjuder på en fantastisk, romantisk skönhet med sin blandade grönska, kuperade natur, gröna bergstoppar och sina många, långa vita sandstränder med ett klart, turkosblått vatten.

Vi har besökt och jämfört alla lyxhotellen och efter genomgång av utvärderingen, handplockat de allra bästa alternativen som svarar upp mot våra krav på vad ett lyxhotell måste leva upp till! Det är din trygghet och garanti att du får en semesterupplevelse av allra högsta komfortklass med oss. Du behöver endast välja om du föredrar det lite större formatet, eller om du föredrar det lite mindre, diskreta. Ett angenämt val!

Utöver många, långa vita sandstränder, finner du många fantastiska korallrev som gör Mauritius till ett paradis även för dykentusiaster och naturligtvis alla som älskar vattensporter. Söker du utmaningar som ett spännande djuphavsfiske, kan vi avslöja att du här kan uppleva en stor variation på fångsten, som kan bestå av svärdfisk, barracuda och tonfisk i rekordstorlekar!

Söker du aktiviteter på land, så finner t ex golfentusiaster sitt lystmäte på ön med många utmärkta golfbanor. Fina tennisbanor finner du också ett bra utbud av – främst på många av de bättre hotellen.

Utforska gärna ön och åk till t ex Pamplemousse som är känd för sin vackra botaniska trädgård med helt otroliga jättenäckrosor eller stanna till vid det gamla sockerbruket i Domaine les Pailles. Du får heller inte missa möjligheten att besöka några av de välbevarade forten och muséerna. Besök gärna den livliga huvudstaden Port Louis och upplev det brokiga folklivet, basarer och marknader med exotiska frukter, blommor, grönsaker och kryddor. Avsluta gärna dagen på någon av öns många gourmetrestauranger och njut av den fina kokkonsten i det mauritiska köket!

Hotell Mauritius