Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Tom Beach Resort


Tom Beach Resort St Barth 1

hum_pippi_4stor

Välkommen till en pärla i paradiset! Här väntar en individuell komfort med rum som präglas av en enkel och samtidigt elegant inredning där man vinnlagt sig om att naturmaterial skall användas. Ett exempel på individuell stil, är att lamporna är snidade exklusivt för Tom Beach Resort. Det lilla formatet med bara 12 rum borgar för en individuell service och mycket omtanke!

De 10 Superiorrummen är utrustade med: King Sizesäng, minibar, flatscreen-tv med DVD-spelare, iPod dockningsstation, fritt Wi-Fi, värdeskåp, badrock och strandtofflor, hårfön, elektrisk adapter. Badrummet är utrustat med kroppsvårdsartiklar från “La Ligne St Barth”. Egen patio/terrass med bekvämt trädgårdsmöblemang.
De 2 Deluxerummen är ännu rymligare än superiorrummen men i övrigt samma utrustningsnivå. Här är terrassen mycket väl tilltagen och ger dig en fantastisk utsikt över det glittrande havet!

La Plage Restaurang ser till att du även får en kulinarisk upplevelse och en meny med nya valmöjligheter varje dag.
Profilen är en balanserad blandning av franska och sydamerikanska rätter i ädel kombination. Fisk och skaldjursrätter finns självklart på en framträdande plats!
La Plage är öppet för frukost, lunch, middag och även brunch på helgen. Här kan du också uppleva artistframträdanden, vinprovning och söndagarnas BBQ De Luxe!

Antal rum12
RestaurangJa
BarJa
TVJa
TelefonJa – direktval
VärdeskåpJa
InternetJa
Wi-FiJa
SwimmingpoolJa
BarnpoolNej
HissNej
SpaNej
GymNej
ButikerNej
Avstånd strand0
Minibar/kylJa

Du kanske även är intresserad av: