Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Stränder, musik och livsstil


Resor till Tobago vackra stränder Hummingbird Lifestyle Travel

Äkta Karibisk atmosfär med bra dykning, djuphavsfiske och sunday school

Det sägs att Daniel Defoe hade Tobago i tankarna när han skrev boken Robinson Crusoe. I norra delen av ön finns det regnskog och fågelreservat och genuina fiskebyar. I söder finns huvudorten Scarborough och den lilla orten Crown Point med flera hotell och stränder.

Blue Waters Inn är ett strandhotell som ligger avskilt vid en vik i Batteaux Bay i den norra delen av ön. Omgiven av vacker natur och långt från de mer exploaterade delarna av Tobago. En fin utgångspunkt till många av de pärlor som erbjuds: Vattenfall, natur- och regnskogsturer, dykning, djuphavsfiske och mycket mer.

Vi rekommenderar att ni kombinerar detta hotell men något av våra fina hotell på den södra delen av för att uppleva och se allt Tobago har att erbjuda!

Priser från 16 990:- per person

Resefakta, detta ingår
  • Flyg tur och retur med British Airways
  • En hotellövernattning vid Gatwicks flygplats
  • 7 nätter i ett Superior Oceanview Room
  • Frukost
  • Transfer från flygplats – hotell tur och retur på Tobago
  • Extranätter kan bokas på fr 640 kr per person och natt

Priset är ett frånpris, del i dubbelrum och kan ändras i mån av platstillgång. En övernattning i London behövs på utresan. Byte av flygplats i London, bussbiljett mellan flygplatserna betalas på plats. Vill ni resa direkt utan övernattning, går det också utmärkt. Hör med oss om bästa pris för resan.

Skicka in din bokningsförfrågan så kontaktar vi dig inom kort med ett reseförslag.

Fler hotell & resorts Tobago

Inspirationsresor