Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Talk of the Town


Talk of the Town på Aruba med Hummingbird Lifestyle Travel

hum_pippi_4stor

 

 

Talk of the Town

Ett intimt, trivsamt och inbjudande litet Boutiquehotell som ligger tvärs över gatan från Surfside Beach och en kort promenad från Oranjestad centrum. Här njuter du avslappnat och okomplicerat i en fräsch och nyrenoverad miljö med otvungen prägel. Med 63 fina rum och sviter, är formatet behagligt och förstärkt med den vänliga Arubiska vänligheten och servicen som personalen står för.

Det finns fyra rumstyper: Standardrum, superior rum och sviter med 1 eller 2 sovrum. Färgsättning och design är modern och ger ett mycket fräscht och behagligt intryck med god funktion i boutiquestil.

Alla rum har: Balkong/terrass, luftkonditionering, 32″ LCD-TV med kabelkanaler, fritt Wi-Fi, minikyl och mikrovågsugn, värdeskåp, hårfön och plattång.

Den nya, fräcka poolen i den palmkantade trädgården, ger en helt ny och annorlunda upplevelse som förstärks av swimmingpoolens design. Det finns upphöjda platåer i poolen där du kan ligga och njuta i en solsäng ”nästan i vattnet”. Här finns också två ”Hot tubs” för de vuxna som vill förhöja sin vattenupplevelse. Drycker och snacks serveras också i trädgården kring poolen, för din bekvämlighet.

Gazebo Restaurant är där du intar din varma frukostbuffét som du antingen avnjuter ute i den fräscha morgonluften eller inomhus. Moonlight Bar & Grill ligger på hotellets terrass vid poolen och erbjuder såväl svalkande drinkar som specialrätter för både lunch och middag.

Hotells gäster har gratis solstolar på Nikky Beach Club.

Antal rum63
Restaurang2
Bar1
TVJa
TelefonJa, direktval
VärdeskåpJa
InternetJa
Wi-FiJa
Swimmingpool1
BarnpoolNej
HissNej
SpaNej
GymNej
ButikerNej
Avstånd strand50 m
Minibar/kylJa

Fler hotell och resorts