Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Silversea Cruises


silversea

Silversea Cruises– Välbalanserad lyx och toppservice

För dig som vill kryssa riktigt exklusivt i det mindre formatet med utsökt service och gourmetmåltider i toppklass, är Silversea ett perfekt val!

Att kryssa med Silversea är garanterat en upplevelse. Rederiet är känt som ett av de bästa i lyxsegmentet och har lovordats världen över både i resemagasin och av gästerna som kryssat med något av fartygen. Så gott som allt ingår i priset: Gourmetmåltider, champagne, fina viner, drinkar, förstklassig underhållning och dricks till den ytterst professionella servicepersonalen. Besättningen nästan lika stor till antalet, som passagerare!
De sex exklusiva, lite mindre fartygen kryssar i hela världen. Exempelvis kan du besöka paradisöar i Västindien och Söderhavet, kryssa runt Kap Horn i Sydamerika, till Fjärran Österns storstäder, i Medelhavet eller Jorden runt.

Flottan består av 6 fartyg av det lite mindre kryssningsformatet från 296 till som mest 540 gäster.

Vad kan man förvänta sig av en kryssning med Silversea?

En exklusiv kryssningsupplevelse med ombordmiljö av högsta klass. Hytterna är genomgående sviter och köket är i toppklass för alla smaker, där du kan välja mellan buffétrestaurangen La Terrazza, A la Carterestaurang eller Gourmetrestaurangen Le Champagne (mot extra kostnad). Silversea ger dig en härlig kryssningsupplevelse i alla världsdelar!

För vilka passar en kryssning med Silversea bäst?

För den som inte i första hand tittar på prislappen och söker en exklusiv kryssning i mindre format. Publiken är livsnjutare med erfarenhet av livet och troligtvis flertalet tidigare kryssningsupplevelser.

Kontakta oss med dina önskemål så hjälper någon av våra kryssningsexperter dig att ta fram ett reseförslag.

 

Silversea kampanj

Boka resan före den 20 december och få 5% rabatt på kryssningen plus en gratis upgrade till nästa hyttkategori samt USD 1000 att använda ombord till SPA, utflykter med mera.

Fort Lauderdale  till  San Juan med stopp i Grand Turk, St Barthelemy och St Johns – en underbar kryssning med lagom många stopp och upplevelser till havs.

 

silversea-luxury-cruises-north-america-fort-lauderdale-florida

silversea-ship-silver-wind-public-area-pool-deck-1silversea-ship-silver-wind-dining-la-dame-6silversea-ship-silver-wind-dining-la-terrazza-1silversea-ship-silver-wind-medallion-suite-1silversea-ship-silver-wind-owner-s-suite-06silversea-luxury-cruises-north-america-fort-lauderdale-florida