Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Shandrani Resort & Spa


Resor till shandrani resort & spa i Mauritius Hummingbird Lifestyle Travel

hum_pippi_5stor

Shandrani Resort & Spa

På Shandrani Resort & Spa bor man lyxigt och bekvämt med tre underbara stränder som omger anläggningens fantastiska läge på en halvö. En riktig oas för både enskilda, par och familjer! Här finns livsnjutning för alla smakriktningar och behov. För den som har siktet inställt på en aktiv och sportig semester, erbjuds till exempel ett välutrustat gym där du kan svettas ordentligt och samtidigt bättra på formen, tennis och en niohåls golfbana. Lyxa till det med en stunds spabehandling, så är balansen total!

Som det anstår ett lyxhotell, finns det ett kök av hög klass med ett stort och varierat utbud av olika teman och smakriktningar på de fyra olika restaurangerna. Allt från sallader och snacks, bufféer, italienskt och medelhavsinspirerat, thailändskt till gourmetmiddagar av högsta klass.

Rummen är generöst tilltagna med minsta yta på 50 km², upp till 75 km² i familjerummen. Du kan också välja på fina sviter med ytor på 110-206 km². Alla rum har luftkonditionering, tv med satellitkanaler, värdeskåp, Wi-Fi, direktvalstelefon, minibar, te-och kaffe som ingår. Badrum med dusch, separat badkar.

Antal rum 327
Restaurang 4
Bar Ja
TV Ja
Telefon Ja – direktval
Värdeskåp Ja
Internet Ja
Wi-Fi Ja
Swimmingpool Ja
Barnpool Nej
Hiss Nej
Spa Ja
Gym Ja
Butiker Ja
Avstånd strand 0
Minibar/kyl Ja

Fler hotell och resort på Mauritius

Fler inspirationsresor