Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Yachtsegling Seychellerna


Resor till Seychellerna med Hummingbird

Yachtresa kombinerad med förstklassigt boutiquehotell

Seychellernas ö-rike väntar på dig

Kombinationen med 8 dagar lång yachtsemester som kombineras med 4 dagar/3 nätter på ett charmigt boutiquehotell på Mahe.

Yachting 8 dagar

Resan inleds med att du blir mött på flygplatsen på Seychellerna och kan direkt gå ombord på yachten som väntar på dig i hamnen. Första upplevelsen blir en oförglömlig snorklingtur vid St. Anne Marine Park och Cocos Island. Därefter väntar en av Seychellernas charmigaste pärlor:  La Digue. Denna segling gör stopp vid flera av de sköna öarna som tillhör Seychellerna. Till exempel ett stopp på yachtresan är  The Cousin Island Nature Reserve där ni kommer få se de gigantiska sköldpaddorna som bor här. Ett annat stopp på resan är St Pierre är känd för sin fantastiska snorkling. Ni seglar sedan tillbaks igenom det vackra landskapet till ön Mahe.

Boutiquehotell på Mahe

Resan avslutas på Mahe och fina boutiquehotellet Carana Beach. Ett lugnt och modernt hotell och inriktar sig mot en vuxnare publik. På Mahe finns möjlighet till en mängd olika upplevelser, vandra i nationalparken, besök charmiga lilla huvudstaden Victoria eller bara slappa på stranden.

Detta är en resa som passar er som vill ha en kombination av upplevelser både till sjöss och på land. Flygresan går smidigt från Sverige till Mahe som är flygplatsen på huvudön Mahe och den största ön på Seychellerna. Redan vid inflygning över Seychellerna pirrar det i magen av förväntningar, då man ser den frodiga gröna ön igenom flygplansfönstret. Man kan också skymta granitblocken som sticker fram igenom grönskan. Välkommen till Seychellerna.

Vill ni kombinera fler öar, eller förlänga resan med fler nätter är det inga problem. Vi har tillgång till ett mycket stort urval av både mindre charmiga och prisvärda guesthouses till exklusiva Resorts som till exempel North Island, Fregate Island och Zil Pasyon på Felicite Island.

Om Yachting

Att hyra en hytt ombord på en yacht (så kallad Cabin Charter)  är en underbar upplevelse som få känner till. Det är bekvämt och exklusivt men samtidigt prisvärt. Många upplevelser samtidigt som det är för många roligt att stifta bekantskap med andra likasinnade. Här på Seychellerna finns det olika längd på yachtresorna, allt från 4 dagars upp till 11 dagars som tar er med till Coocs Island, La Digue, Cousin Island, Baie st Anne och Curieuse och St Pierre med retur Praslin.

Så här fungerar det

Du hyr en hytt med eget badrum, precis som på ett kryssningsfartyg. I stället för tusen medpassagerare, reser du med endast några nya vänner. Vår professionella besättning tar hand om segling, bokar hamnplats och sköter allt det praktiska medan en gourmetkock förbereder dina måltider med färska lokala råvaror. Ibland fångar besättningen även färsk tonfisk och andra läckerheter från havet! Du behöver inte tänka på något utan kan lugnt luta dig tillbaka och njuta av havet och tropiska passadvindar. Katamaranen sticker inte djupt och kan därför ankra upp i underbara, ostörda vikar för bad och snorkling.

Många menar att denna typ av yachting så kallad “Cabin Charter”  är den perfekta seglingssemestern; den passar alla, såväl den inbitne seglaren som den oerfarne eller den som bara vill koppla av och uppleva livet ombord på en lyxyacht med besättning. Yachtmodell kan variera beroende på säsong och tillgänglighet i perioden.

MEN…

känner du att just yachting INTE är något för dig, vill vi varmt rekommendera några av våra andra upplevelsepaket, t ex Seychellerna 12 nätter – 3 öar och med boende på guesthouses vid stranden: Seychellerna 12 nätter med boende på guesthouses på 3 öar

Väder och klimat

är ganska stabilt året om, räkna med runt ca 30 grader medeltemperatur med ljumma vindar från Indiska Oceanen. Regnperioden är från december till januari.

Seychellerna bjuder på några av världens vackraste vitaste sandstränderna som kompletteras av små, fina badvikar och bildar ett badparadis utan motstycke tillsammans med det turkosblåa vattnet.

Erbjudande:

 

 • Flygresa t/r Stockholm/Göteborg/Köpenhamn – Mahé
 • Välkomst av vår representant på Mahe
 • Transfer från flygplats till hamn
 • Yachtsemester 8 dagar/7 nätter med boende i privat dubbelhytt med badrum
 • Helpension ombord på båten (frukost, lunch och middag)
 • Full service ombord med kapten, steward och kock
 • Hytten är välutrustad med sänglinnen och handdukar, badlakan
 • Vattenaktiviteter ingår, snorklingutrustnin och havskajak
 • 3 övernattningar på boutiquehotel på Mahe inklusive frukost (går uppgradera till halvpension)
 • Transfer från hamn-hotell-flygplats på Mahe
 • 24 timmars jourservice
 • Incheckat bagage 1 styck per person
 • Måltider ombord på planet
 • Transfers på öarna
 • Upp till 10% rabatt på “Yachtsemestern”
   

Pris från 30 500 kr per person

Fler erbjudanden

Du kanske även är intresserad av