Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Temamorgon: Seychellerna


Du är inbjuden på frukost & reseinspirationsmorgon

Vad gör du fredag den 7 september kl 8.30? Jo, du kommer såklart till “The House” i Nya Hovås för att få inspiration och tips om hur man på olika sätt kan uppleva ö-gruppen Seychellerna.

Vi på Hummingbird Lifestyle Travel har själva stor erfarenhet av Seychellerna och vill dela med oss av våra bästa tips och smultronställen.

En representant från Seychellernas turistbyrå kommer också vara på plats för att svara på frågor och dela med sig av hennes mångåriga erfarenhet.

Så vi hoppas att du vill inleda helgen med en god frukostfralla, färsk kaffe och massor med reseinspiration.

NÄR: Fredag 7 september

Tid: kl 8.30 – 10.00 

Adress:

The House
Björklundabacken 10
436 57 Hovås

Nyfiken? Intresserad? Anmäl gärna intresse redan idag, och sänd oss ett mail till info@hummingbird.se  märkt med Seychellerna  och antal personer, telefonnummer och namn. Vi återbekräftar att ni är anmälda. Max 50 gäster. Först till kvarn.

Välkomna hälsar vi på Hummingbird Lifestyle Travel

 

Läs mer här om resor till Seychellerna

Seychellerna ligger i Indiska Oceanen och bjuder på några av världens mest kända och vackraste vita sandstränder och är ett paradis för aktiva resenärer som söker en unik reseupplevelse som inkluderar snorkling, båtturer, vandringar och att njuta av vacker natur.

Seychellerna består av 115 öar varav ca 50 är korallöar. De större granitöarna är Mah’e, Praslin och La Digue som också är de öar som flest besöker när de upplever Seychellerna. Mindre granitöar är Aride, Bird, Curieuse, Fregate, North, Round och Silhoutte. Korallöar är Aldabraatollen.
Klimatet är tropiskt och har en svalare period från maj till september och hetare period från oktober till april.

Det är lätt att flyga till Mahe då många flygbolag flyger hit dagligen, bland annat Emirates som flyger direkt från Stockholm och Köpenhamn via Dubai, samt Qatar som flyger flera gånger i veckan. Även Turkish Airlines är ett bolag som flyger regelbundet till Seychellerna.

seychellerna-pojke-och-coco-de-mer-kokosnötter_-_Redigerad

seychellerna-praslin-diving-paradise-sun_-_Redigerad

 

 

Reseerbjudanden Seychellerna