Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

SeaDream på Kuba


Kuba foto 1

Karibien med underbara premium bolaget SeaDream Yacht Club – och i denna segling ingår all dryck och mat.

Upptäck Karibien med en kryssning på 7 nätter som tar dig runt fantastiska Kuba. En het och mycket populär efterväntad nyhet och som redan nu bokas för fullt. Vill du också åka med denna yacht SeaDream så hör av dig redan nu.

Seadream är ett litet fartyg, mer som en yacht och ger en lyxig  kryssningskänsla med ypperlig service och fullt fokus på att erbjuda absolut toppklass på alla måltider ombord. Passar gourmanden som uppskattar full service utan kompromiss och toppklass på köket. Man är max 112 gäster ombord och kan fullt ut njuta av allt som erbjuds. OBS dessa seglingar är ofta mycket fullbokade så tänker ni åka med SeaDream så hör av dig ganska omgående till oss så kan vi se vad som finns ledigt.

 

Om SeaDream:

Två intima fartyg
Fartygen SeaDream I och II tar dig med till många exotiska små hamnar som är otillgängliga för större fartyg. Dessa yacht fartyg tar max 112 gäster och de fokuserar på att erbjuda en gemytlig avslappnad miljö ombord med extremt hög servicenivå. Vill du sova under stjärnorna? Inga problem – besättningen ordnar med bäddar på däck med havsutsikt och serverar sedan frukost på sängen- bättre kan man väl inte ha det.

All inklusive
Mat och all dryck ingår i priset. I matsalen serveras gourmet måltider och många bord för två, men även bord för fler för de gäster ombord som vill lära känna andra resenärer. Tack vare fartygets intima storlek är det lätt att träffa andra och få nya bekantskaper.

Just denna resa tar dig runt Kuba med stopp runt hela Kuba. Vad sägs om Cienfuegos, Trinidad, Cayo Largo, Isla de Juventud, Maria la Gorda och Havanna?

Vill ni förlänga resan och uppleva mer av Kuba så gör vi ett skräddarsytt program åt er.

Avgångar finns för 2019 och 2020, från slutet av januari till slutet mars.

Resefakta, detta ingår:
  • SeaDream upplevelser runt Kuba på 7 nätter
  • All Inclusive ingår
  • All underhållning
  • De flesta aktiviteter
  • Utflykt dagligen på Kuba
  • Hamnskatter
  • Dricks till personalen ombord

Pris per person 54 990 kr

 

 

Priset är ett frånpris och kan komma att ändras. Vi bokar gärna till hotellnätter före och efter seglingen om ni önskar förlänga resan några dagar. Skicka in din bokningsförfrågan så kontaktar vi dig inom kort med ett reseförslag.

Fler inspirationsresor