Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Resor till Guadeloupe


Resor till Guadeloupe med Hummingbird Lifestyle Travel

Öar med olika profil och 100% njutning – Läs mer om Guadeloupe

En resa till Guadeloupe visar upp flera ansikten för besökaren, till exempel grönskande Basse-Terre med vulkanen Soufriere och Grande-Terre med sina underbara stränder.
Ovanifrån ser ögruppen Guadeloupe ut som en som en fjäril, omgiven av sex eldflugor och själva Guadeloupe består egentligen av de två öarna Basse-Terre och Grande-Terre, med olikartad natur och landskap. Basse-Terre är mer kuperad, med en skön grönska, berg och dalar och består till stor del av en nationalpark, samt vulkanen Soufriere. Östra delen som heter Grand-Terre, har en mycket flackare profil och ståtar med långa, fina stränder där också många av hotellen är belägna. Utmärkt för både utflykter och boende under era resor till Guadeloupe. Ön har bra vägar och därför är då en rekommendation att hyra en bil och upptäcka nya platser och kanske stanna till vid de mysiga hamnarna.

Runt omkring Guadeloupe finner du också Les Saintes som är väl värd att besöka, Jacques Cousteaus undervattensreservat vid Pigeon Island och mycket mer. Du finner här även fantastiska möjligheter för segling, dykning och snorkling och många andra sätt att njuta på. Influenserna från Frankrike är påtagliga, vilket du kan märka lite överallt.
Öns skönhet förstärks av den kreolska kulturen, de färgstarka traditionerna och inte minst de kryddstarka maträtterna och de blandade musikstilarna. Här är det charmigt brokigt! För dig som uppskattar rom, finner du här ett särskilt museum, där du kan lära dig mer om den stolta destilleritraditionen i trakten. Kortfattat om Guadeloupe: Här finns det njutning för alla sinnen, boka resor till Guadeloupe redan idag!

Kontakta oss, vi är specialist på kryssningar till Guadeloupe och närliggande platser.

Fakta Guadeloupe

Valuta:  Euro.

Klimat:  Behagligt klimat året runt med dagstemperaturer 25-28 grader.

Visum:  Behövs inte för nordiska medborgare.

Läs vad andra tycker

Läs vad andra tycker

Erbjudanden Guadeloupe

Hotell Guadeloupe

Du kanske även är intresserad av