Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Resor till Dominikanska Republiken


Resor till Dominikanska Republiken Hummingbird Lifestyle Travel

Dominikanska Republiken – njut av hela Karibien på ett ställe!

Dominikanska Republiken är en av ö-grupperna i Karibien/Västindien som bjuder på lite av varje. Allt från vackra berglandskap till ökenlandskap. Fascinerande arkitektur och en massa fina stränder. Här finner man även odlingar såsom Kaffe, kakao- och sockerrör. Njut av en vacker ö och ta gott om tid på dig att upptäcka allt som finns här på denna exotiska ö. Vill du dansa? I så fall har du här världens chans då man dansar både merengue och bachata. Passa på och upplev fler  exotiska resor  i Karibien och kombinera öarna med varandra. Vi hjälper dig med det praktiska.

Här på Dominikanska Republiken finner du det allra mesta som Karibien kan erbjuda dig som semestertörstande nordbo. Miltals med långa, vita sandstränder, härliga all inclusivehotell, tropisk grönska och regnskogar, berg och djupa dalar, musik och dans, den charmiga huvudstaden Santo Domingo med sina många historiska monument och byggnader som vittnar om kolonialtidens era. Under resor till Dominikanska Republiken får du tillfälle att dansa Merengue, spela fin golf eller utöva någon av dina favoritvattensporter. Som du förstår, så är denna destination ett lämpligt resmål för dig som reser till Karibien för första gången. Men förmodligen inte för sista! Här kan alla i familjen njuta och fylla resan med sköna semesterminnen!

Gillar du att spela golf, vindsurfa eller kanske rida? Då har du kommit helt rätt. Här finns fina golfbanor, vindsurfing som fungerar utmärkt, kitesurfing eller varför inte upptäcka den vackra naturen på hästryggen?

Landet blev självständigt 1844 efter att ha tillhört Haiti, och varit en spansk koloni. Det talas spanska och valutan räknas i pesos.

Kontakta oss för mer information om resor till Dominikanska Republiken!

Fakta Dominikanska Republiken

Valuta:  Dominikanska Peso.

Klimat:  Varmt året runt med temperaturer 29-32 grader.

Visum:  Behövs inte för nordiska medborgare.

Läs vad andra tycker

Läs vad andra tycker

Erbjudanden Dominikanska Republiken

Hotell Dominikanska Republiken

Du kanske även är intresserad av