Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Resor till Carriacou


Resor till Carriacou

Småskaligt & genuint med semester i avskildhet – läs mer om våra resor till Carriacou

Åk hit om du söker en avslappnad och stillsam semester där du upplever det lokala livet i sin småskaliga miljö och där stora lyxhotell inte existerar!
Grenadas lillasyster Carriacou är något av sinnebilden av en äkta, total avkoppling med goda förutsättningar att lära känna befolkningen, kulturen och deras sätt att leva. Under resor till Carriacou slås du av det lugna tempot och det behändiga formatet. Här erbjuder Hillsborough ett bra utbud av såväl restauranger som barer med en lokal prägel, och ger en inblick i öbornas egna favoriter på både tallriken och i glaset.
På Carriacou samt den mindre grannön Petite Martinique hittar man de mest fantastiska korallrev och Carriacou är även känd som “The Land of Reefs”, vilket då i sin tur resulterar i grundklart vatten som är perfekt för den som vill snorkla och upptäcka livet under vattenytan.

Långa, vita sandstränder skänker dig fantastiska möjligheter att njuta sol och bad. Vill du hitta ditt eget lilla privata badparadis, kan du med hjälp av en vattentaxi ta dig ut till någon av de små atollerna som ligger strax utanför Carriacou. Det ångrar du inte!
Här är det perfekt att upptäcka ön till fots, eller med cykel. Trafiken är lugn, precis som öns tempo i övrigt och passar perfekt för en cykeltur. Besök även den obebodda ön Sandy Lane med sin underbara natur, som ligger i inloppet till Hillsborough.
Vill du njuta hela din semester och kunna dela med dig av reseminnen som de flesta andra inte har, så res gärna hit! Carriacou passar också dig som är intresserad av att göra kombinationsresor.

Vi erbjuder fina resor till Carriacou och hjälper dig med bokningen!

Fakta Carriacou

Valuta: Östkaribiska Dollar. USD.

Klimat: Behagligt året runt klimat med temperaturer 25-30 grader. Ligger utanför orkanbältet.

Visum: Behövs inte för nordiska medborgare.

Läs vad andra tycker

Läs vad andra tycker

Hotell Carriacou

Kontakta oss för mer information om hur man kan uppleva charmiga oexploaterade ön Carriacou.

Bokningsförfrågan

Du kanske även är intresserad av: