Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Resor till Australien och Nya Zeeland – exotiska resmål på andra sidan jorden


ayers-rock-och-uluru-i-australien-fran-ovan

Upplev det stora äventyret på exotiska resmål såsom Australien och Nya Zeeland. Med resor till Australien och resor till Nya Zeeland har du möjlighet att få uppleva spännande möten med urinvånarna, aboriginerna och maorierna, och deras speciella kulturer. Ett reseerbjudande fyllt av häpnadsväckande vacker natur. Ge dig ut i den australiensiska naturen, och dess outback för att beskåda klippan Ayers Rock också känd som Uluru…

Ge dig ut i den australiensiska vildmarken och beskåda klippan Uluru, kanske mest känd under namnet Ayers Rock. En solnedgång på detta exotiska resmål är en magisk upplevelse som du aldrig glömmer. Resor till Australien låter dig vistas i mängder av olika naturtyper, alltifrån savann och öken till regnskogar, barriärrev och mangroveskogar. Finn din drömresa i utbudet av resor till Nya Zeeland och låt dig fascineras av gejsrar, heta källor, glaciärer och fjordlandskap. Ett livfullt reseerbjudande som tar dig till andra sidan jordklotet. Exotiska resor för dig som älskar djur och natur och vill resa till fascinerande nationalparker och magnifika världsarv.

Både resor till Nya Zeeland och resor till Australien är utmärkta val för dig som lockas av en kombination av spännande upplevelser, stränder och storstadsliv med puls. I Sydney, Cairns och Darwin i Australien finns mängder av sevärdheter, liksom i Christchurch och Auckland i Nya Zeeland. Exotiska resmål för dig som vill ha en upplevelserik semester med både aktiviteter och avkoppling. Välj ett reseerbjudande med hyrbil om du önskar resa runt på egen hand. Exotiska resor med frihet och utrymme för spontanitet.

Australiens flora och fauna är unik. På detta exotiska resmål finner du djur och växter som finns endast här och inte någon annan stans i världen. Möt koalor, kängurur och emuer i sin naturliga miljö. Resor till Australien ger en känsla av vördnad för den mäktiga naturen. Doften av eukalyptusträd i Daintree National Park tränger sig djupt in i själen. Både resor till Nya Zeeland och resor till Australien är spännande alternativ för dig som är fågelskådare. I Nya Zeeland finns mer än 70 olika endemiska fågelarter. Ett exempel är kivin, som är landets nationalfågel. Rundresor i dessa länders oerhört vackra naturmiljöer är exotiska resor som ger dig chansen att upptäcka nya sidor av världens variationsrika natur. Ett reseerbjudande med skönhet och prakt.

Upplev den verkliga vildmarken på Kangaroo Island, Australiens tredje största ö. På detta exotiska resmål har du chansen att med dina egna ögon få se både jättekänguru och pungräv. I utbudet av resor till Australien hittar du lätt din drömresa. Dyk i Stora Barriärrevet, världens största korallrev, och upplev det rika livet under ytan. Resor till Nya Zeeland blir också allt mer populära. Ett reseerbjudande med charmigt farmarliv och maorikultur på Nordön och glaciärer på Sydön. Vid den östra kusten av Sydön lever de gulögda pingvinerna. Resor till Australien och Nya Zeeland – exotiska resor till naturlig fägring.