Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Reseerbjudanden Aruba


Aruba med Hummingbird Lifestyle Travel

Aruba – den exotiska stämningen är på topp

Sköna Aruba i holländska Antillerna i Karibien är ett exotiskt resmål som har mycket att erbjuda. Resor till Aruba bjuder på semesterupplevelser av hög kvalité. Låt dig absorberas av ljudet av karibiska rytmer och snorkling i världsklass. Här finns några av Karibiens mest kända och vackraste sandstränder, detta är platsen för dig som söker en vacker omgivning. Just nu kan du passa på och boka en resa till absolut bästa pris på marknaden, kolla in våra aktuella reseerbjudanden som tar dig till en värld av skönhet, avkoppling och glädje.

Fridfullheten infinner sig på en finkornig vit sandstrand där endast ljudet av svallande hav sköljer över tystnaden. Finn harmonin på exotiska resmål som till exempel den lilla pärlan Aruba som ligger långt ner i södra Karibien. Resor till Aruba ger möjlighet till total avkoppling men även dagar fyllda av fart och fläkt i form av vattensporter såsom windsurfing, katamaran, dykning och kitesurfing. Vill man hyra en fyrhjulsdriven motorcykel eller hyrbil och upptäcka ön på egen hand går det utmärkt. Vägarna är fina och det är inte så mycket trafik så varför inte glädjas åt en trevlig resa på egen hand. Med hyrbilen eller 4WD kan du upptäcka alla öns fina små vikar, badstränder, inre öken med alla dess kaktusar, och göra lunchstopp vid någon mysig liten lokal restaurang. Missa inte den vackra klippformationen och kritvita stranden, vid Dos Playas. Ett annat tips är att bege sig till Renaissance Island för att kika på flamingos.
Båtar går från Renaissance Mall och båtturen tar ca 10 minuter och går varje kvart. Om man bor på Renaissance ingår resan i boendet, annars kostar resan tur och retur ca USD 99 per person. Lunch ingår.

Vi skräddarsyr våra resor efter vad du som kund önskar. Alla resorna inkluderar både hotell, flygbiljett och är lätt att anpassa efter budget, hur länge ni vill vara borta på semester, om ni önskar lägenhet, all inclusiveresorts eller en mix. Alla våra reseerbjudanden innehåller spännande kombinationer som ger dig en inspiration till vad man kan uppleva.

Naturens skönhet fascinerar garanterat dig som besöker Aruba och du kan själv beskåda dessa fina sandstränder som till exempel Eagle Beach, Palm Beach och Druif Beach. Här kan man även känna historiens vingslag i Arikok nationalpark med sina tusenåriga indianmålningar. En kraftfull upplevelse som du sedan har med dig hela livet. Här i Arikok Nationalparken kan man bada i de naturliga källorna, som kallas Natural Pools. Ta en titt i Guadirikiri grottan, luncha på den lilla öken restaurangen Boca Prins med en hamburgare och en kall ”Barashi” eller ”BarashiChill” som den lokalproducerade ölen heter.

Huvudstaden heter Oranjestad och här kan man åka med den lilla spårvagnen gratis, en liten rolig upplevelse.

Tonerna av calypso, karibiska rytmer, sång och dans skänker glädje och lust under semestern på exotiska resmål som till Aruba i Karibien. Du får med dig många unika minnen för livet, med avkoppling, sol och bad tillsammans med natursköna äventyr på dessa exotiska resmål gör semestern fulländad. Reseerbjudanden som fyller dig med livslust och en inre harmoni.

Det är enkelt att resa till Aruba. Man flyger smidigast med KLM som går regelbundet med avresa från de flesta större städer i Skandinavien. Man flyger via Amsterdam med ett lätt byte och sedan ankommer man Aruba. Här blir du varmt välkomnad med skön karibisk värme och trevlig stämning vilket märks direkt när man kliver av planet.

Inspirationsresor till Karibien