Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Radisson Blu Downtown


Resor till radisson blu downtown i Dubai

hum_pippi_4stor

Med en härlig utsikt, beläget nära Dubais affärskvarter i Business Bay, finner du Radisson BLU Dubai Downtown. Radisson disponerar de översta våningarna i denna byggnad som även används för andra ändamål och affärsrörelser. Bara tio km från flygplatsen, har du nära till alla attraktioner som The Dubai Mall och sevärdheter som t ex Burj Khalifa.
Snyggt designade rum med hög kvalitetsnivå på inredning och detaljer, utmärkta restauranger och det häftiga pooldäcket, gör Radisson Downtown till en favorit för många. Lägg till det välutrustade gymmet med både ångbad och bastu, så faller bitarna på plats!
Med de välbesökta barerna och nattklubb med discjockey, har du allt komplett på ett och samma ställe. Alla faciliteter gör att Radisson Downtown också är perfekt för ditt nästa företagsevent eller konferens!

Radisson erbjuder 242 rum och sviter, fördelade mellan Standardrum på 30 kvm, Business classrum på 38 kvm och Sviter på 54-78 kvm..

Rummens utrustning:
Twin Bed eller King Size, luftkonditionering, flatscreen-TV, fritt Wi-Fi, värdeskåp, minibar, kaffe-och tebryggare. Hotellets populära Super Breakfast Buffet ingår på alla rumstyper.

Restauranger:
Radisson Downtown erbjuder tre välbesökta och på var sitt sätt, utsökta restauranger.
Lemon Pepper erbjuder dig fräscha, lite nytänkande och innovativa rätter där tillagningen sker i ett öppet kök. Här får du det mesta, liksom den delikata frukosten.
La Terrasse Bar & Terrace erbjuder en sofistikerad men avspänd miljö med en oslagbar utsikt med Burj Khalifa och Business Bays kanal bland höjdarna.
Pool Deck högst upp ger dig en häftig utsiktsupplevelse, samtidigt som du kan luta dig tillbaka med ett glas eller någon enklare matbit.

Sport & motion:
Högst upp, i anslutning till pool dec, finner du ett välriggat gym med all modern utrustning. Där kan du sedan koppla av i bastun eller ångbadet. Eller ta ett dopp i poolen med den häftiga utsikten!

Antal rum 242
Restaurang 3
Bar 1
TV Ja
Telefon Ja – direktval
Värdeskåp Ja
Internet Ja
Wi-Fi Ja
Swimmingpool Ja
Barnpool Nej
Hiss Ja
Spa Nej
Gym Ja
Butiker Nej
Avstånd strand 0
Minibar/kyl Ja

Konferenslokaler: Här finns fina konferensmöjligheter för sällskap på upp till 60 sittande deltagare eller 80 stående. Det finns tre styrelserum och sex konferensrum. All audiovisuell utrustning, luftkonditionering, fritt Wi-Fi, fönster från golv till tak och ett business center står till ditt förfogande!

Du kanske även är intresserad av: