Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

PurePods på Nya Zeeland


Purepods 6

Designade från grunden för miljömässig hållbarhet och minimalistisk lyx.

 

Hållbar lyx i en annan värld

Nyhet! På Nya Zeeland har du nu möjlighet att få en alldeles unik och ovanlig upplevelse, med boende i glasrum som är placerade mitt ute i naturen. Du kommer att uppleva naturen med alla dina sinnen med fantastisk utsikt över vidderna och bergen.

 

pods nz 3

 

Ingen incheckning krävs, utan du får en vägbeskrivning så att du enkelt med egen hyrbil kan hitta fram till din egna förbokade glasrum, Det krävs att man är lite alert då glasrummen är placerade mitt i naturen och någon kilometer från parkeringsplatsen, men det är det verkligen värt! Njut av en lyxig glasstuga som är helt omgiven av naturen – himlen, kullarna, havet, fåglarna, buskarna.
PurePods har solenergi, ingen wi-fi och belägna i naturen. Alla PurePods (6 stycken) har dusch, vattentoalett och kök.
Njut med alla dina sinnen av en egen privat lyxig glasstuga medan du njuter av Nya Zeelands praktfulla natur.
Purepods 6

PurePods

är helt gjorda av glas, även golv och tak! Detta innebär att du sitter “inomhus” med en känsla av att du befinner dig “utomhus”. På natten kan du blicka upp mot stjärnhimlen med Southern Cross och alla andra stjärnor. På dagen har du den dramatiska naturen inpå knuten ja rättare sagt både vid bakdörren och framdörren, har du din egen lilla del av Nya Zeeland att upptäcka.
pure pods 4

Långt bort från turiststråken!

 

pods nz

 

Läs mer här om våra resor till Nya Zeeland