Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Constance Lemuria, Praslin


Constance Lemuria, Seychellerna Hummingbird Lifestyle Travel

hum_pippi_5stor

Constance Lemuria

välkomnar dig med sina sköna inbjudande stränder, kristallklara vatten och omgivet av en frodig grönska med stenblock i harmoni med det gröna och sköna. Här på hotellet omsluts du av exklusiva och naturnära materialval i en skön blandning av trä, sten, granit, marmor i en skön förening med naturens grönska och varierade landskap. Här har man gjort allt för att förena det exklusiva och gedigna med en varm atmosfär och utmärkt trivsel. Det har man absolut lyckats med – låt dig bli en av dem som får uppleva det också!

Sviterna på Constance Lemuria är inredda med vackra, sparsmakade men komfortabla möbler som skapar en perfekt harmoni mellan trä och en behaglig färgsättning. Alla sviter och villor har flatscreen-TV med DVD och filmutbud, Mac Mini med iPodanslutning, luftkonditionering, direktvalstelefon, säkerhetsförvaring, kaffe-och tekokare. Samtliga sviter & villor är vända mot havet men med skymd havsutsikt på grund av palmer. Upplev poolen i tre etage, som är en upplevelse i sig själv.

Valmöjligheter för boende: 88 Junior sviter (52 km²), 8 Senior sviter (115 km²), 8 villor (752 km²) och den exklusiva President Villa (1250 km²) som erbjuder ett hänförande vackert läge i all diskretion med ytor, material och miljö som får dig att tappa andan.

Restaurangerna erbjuder en rad olika lokala och internationella rätter, både som buffé och à la carte. De fyra olika barerna ger dig möjlighet att välja mellan olika stämningar och miljöer för underhållning under dagen eller avkoppling efter middagen.
Legend erbjuder frukost-och middagsbufféer av bästa sort. Här kan du även avnjuta en à la carte-lunch.
Seahorse är öppet på kvällen och erbjuder, utöver selekterade menyer, en härlig miljö med utsikt över den prisbelönta golfbanan Lemuria.
Takamaka är den enklare strandserveringen där du kan ta en liten lunch eller något att svalka dig med.
Beach Bar & Grill är fräckt beläget vid en klippformation och med en betagande havsutsikt, erbjuds här havets nyfångade läckerheter, tillagade i kreolsk stil.
Barerna Main Bar, Seahorse Bar och Beach Bar, kompletterar det utmärkta övriga utbudet till fulländning.

Constance Lemuria erbjuder ett litet “Shopping Gallery” som består av tre butiker med inriktning på lokalt mode, lokaltillverkade smycken och souvenirer och en golfshop.
Le Spa de Constance samt Shiseido Spa, erbjuder massage och en rad olika behandlingar.

Resorten har en otroligt vacker 18-håls Championship golfbana, som flertalet gånger vunnit pris som Indiska Oceanens vackraste golfbana. 2 tennisbanor, snorklingsutflykter PADI och windsurfing.

Constance Lemuria ligger endast 5 minuters bilresa från flygplatsen på Praslin.

Antal rum 105
Restaurang 4
Bar 3
TV Ja
Telefon Ja – direktval
Värdeskåp Ja
Internet Ja
Wi-Fi Ja
Swimmingpool 3
Barnpool Nej
Hiss Nej
Spa Ja
Gym Ja
Butiker Ja
Avstånd strand 0
Minibar/kyl Ja

Konferenslokaler: Här finns ett välutrustat konferensrum för 20 personer i styrelsesittning. LCD-projektor, stor duk, 52″ flatscreen-tv, ljud/musiksystem, trådlöst Internet och automatisk ljussättning.

Fler hotell & resorts Seychellerna

Inspirationsresor