Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Park Hyatt Maldives Hadahaa


Resor till Park Hyatt Maldives hadahaa Hummingbird Lifestyle Travel

hum_pippi_5stor

Park Hyatt Maldives Hadahaa

Äkta barfotalyx upplever man här på denna vackert belägna fem-stjärniga resort på Maldiverna.
Den stora fördelen med att välja denna resort är just läget. Park Hyatt är verkligen ett paradis som ligger på en avlägsen och orörd atoll en bra bit bort från huvudön. Beläget på North Huvadhu som är den djupaste atollen i Maldiverna och bara 55 km norr om ekvatorn. En ljuvlig plats att koppla av på, hämta kraft och njuta.

Hotellet erbjuder 50 vackra villor som garanterar lugn och ro, vissa belägna på vattenpålar ute i havet. Alla villor är utrustade med luftkonditionering, flatscreen-TV, fri Wi-Fi, DVD, Nespresso-maskin och värdeskåp.Villorna som är byggda över vattnet har panoramautsikt över Indiska Oceanen och med direkt access rakt ner i vattnet för ett dopp. Villorna har egen terrass med en loungegrupp och vissa med egen plunge pool.
För den som vill ta en promenad och se sig omkring finns en promenadväg runt ön av mjuk pudersand. Omkring ön breder sig husrevet ut med rikligt marint liv med sköldpaddor, revhajar med mera. 
Snorkling eller dykning är ett måste här, eftersom den avskilda atollen erbjuder några av de bästa platserna i hela Maldiverna för nybörjare och avancerade dykare samt snorklare.

På resorten finns två utomhuspooler. Det går även att boka lyxiga spabehandlingar, vara med på yoga i solnedgången eller låna resortens snorkelutrustning för att utforska revet. Du kan även låna kajak för att se dig om lite längre ut till havs.

Olika rumstyper:

Park Villa – rymlig villa på 110 kvm med vacker inredning, bred säng, loungemöbler, privat däck med sköna möbler och solsängar, inomhus och utomhusdusch och bad.
Park Pool Villa –  rymlig villa på 120 kvm med vacker inredning, bred säng, loungemöbler på den privata terrassen och med egen plunge pool. Inomhus och utomhusdusch och bad. 
Park Water Villa –  vacker rymlig vattenbungalow med direkt access till vattnet och revet. Rymlig med vacker inredning, sköna loungemöbler och soldäck med utsikt över Indiska Oceanen. 
Park Water Sunset Villa – Med egen dagsäng på den öppna terassen kan man från denna vackra bungalowvilla blicka ut över Indiska Oceanen. Direkt access till hav och rev och med både inomhus och utomhusdusch samt badRymlig villa med vacker inredning och med helt perfekt och privat läge.  

Välj bland olika restauranger för att njuta av kvällens höjdpunkt – middagen! Alla restauranger är inspirerade av naturen. Njut av en privat middag under stjärnhimlen eller kanske i er bungalow. Man kan även ta en promenad till The Dining Room eller The Island Grill. För den som önskar lättare snacks eller en drink före maten finns The Pool Bar.

Här på Maldiverna är det upp till dig själv hur mycket du vill göra, allt eller inget? Några förslag på upplevelser är dykning, snorkling, fiske, kajak tur , delfintur, yoga eller bara koppla av på stranden eller på din privata terrass. Resortens personal hjälper dig att ordna utflykter om du vill.

Erbjudande

Boka tidigt – minst 30 dagar före beräknad ankomst och få upp till 40% rabatt på boendet.

Gäller boende från 11 januari till 30 april samt 1 oktober till 19 december.

Inkluderat är:
Boende i Park Villa
Frukostbuffe eller A la carte i The Dining Room
All dryck inkl. ett urval av likörer, öl, vin, vatten och läsk i båda restaurangerna och i baren.
The Dining Room – Frukost, 2-rätters lunch och 3-rätters middag alternativt middag i The Island Grill
En privat middag på stranden (3-rätters) (bokning ska göras minst 24 timmar i förväg).
Fri användning av Mini Bar

OBS! Middag som serveras i villan ingår inte.

Fler hotell & resorts

Fler inspirationsresor