Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Romantiska Barbados


Upplev östkust och västkust på Barbados med Hummingbird

Från östkust till västkust på Barbados

Vill du uppleva det äkta och genuina Barbados? Häng med oss off the beaten track till Atlantis hotell som ligger på Barbados atlantkust, därav namnet. En familjeägd liten charmig pärla med bara 9 rum och som passar er som helt enkelt vill starta semestern på Barbados i en absolut rofylld idyllisk omgivning. Hotellet har stor charm och ni kan känna er som hemma i denna vackra byggnad med otrolig panoramautsikt över det brusande livliga Atlanten. Ett par dagar här i denna omgivning är som en lisa för själen. Råkar ni gilla surfing så är detta paradiset, då kustlinjen här bjuder på höga vågor som passar perfekt för dig som är surfare. Vill du prova på surfing så finns det även kurser för det.

I en lugn gammal fiskeby på västkusten ligger ännu ett litet familjägt hotell – home away from home, och som passar perfekt för både par och familjer. Charmigt, suveränt läge och med alla tänkbara faciliteter, väntar nu Little Good Harbour på er. Här bor ni 4 nätter, precis på stranden och bäst av allt är att den kända restaurangen, The Fish Pot drivs av familjen så ni är välkomna att inta era goda middagar här. En äkta gourmetupplevelse kan ni räkna med här på Fish Pot, då ni sitter på den mysiga terassen med full utsikt över karibiska havet. Kocken är noga med att använda ingredienser efter säsong, och köket bjuder på både internationellt inspirerade rätter såväl som karibiskt och självklart finns det alltid färska skaldjur på menyn. Allt från hummer ravioli, stekt Mahi Mahi, ugnsrostad Sea Bass till lammkotletter.

Detta paket bjuder på en intressant kombo av de två olika kusterna, öst till väst. Med dess lugna vatten och spektakulära solnedgångar lämpar sig västkusten perfekt för simning, katamaranturer och middagar på charmiga lokala restauranger med hög kvalitet. Atlantis Hotel, belägen på öns karga östkust med livliga Atlanten, ett boutiquehotell som har oöverträffad utsikt över den orörda skönheten vid Atlantkusten med vänlig, personlig service och utsökta måltider

Paket inkluderar: 

 • Flygbiljett och skatter till Bridgetown
 • Transfer från flygplatsen Bridgetown till Little Good Harbour
 • 4 nätter i en one bedroom garden suite på Little Good Harbour
 • Frukost och Middag varje dag på hotellet/Fish Pot restaurangen
 • Transfer från Little Good Harbour till Atantis Hotel
 • 3 nätter i en coastal eller oceanview suite på The Atlantis Hotel
 • Välkomst flaska av Prosecco på hotell nummer 1 och välkomstdrink på hotell nummer 2
 • Kontinental frukost och middag varje dag
 • Alla skatter och serviceavgifter ingår
 • 500kr rabatt per person (nylanseringsrabatt)


Pris

 • Sommar  ( Maj – 15 December ) :    25 980kr pp
 • Vinter ( Jan 10 – 30 April )  :   32 850kr pp
 • 16 dec – 10 januari och juni samt september, be separat om pris på paketet

En resa som kommer ge många härliga minnen. Ett perfekt erbjudande för dig som vill upptäcka mer på din resa och se den vackra naturen och uppleva härliga äventyr och god karibisk mat.

Priser från 25 980:- per person

Priset är ett frånpris, del i dubbelrum och kan ändras i mån av platstillgång. Skicka in din bokningsförfrågan så kontaktar vi dig inom kort med ett reseförslag.

Fler erbjudanden Barbados

Fler inspirationsresor