Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Välkommen på kryssningsmorgon 31/8


Celebrity Edge Suite

Kryssning i Västindien Hummingbird Lifestyle Travel

Vad gör du fredag den 31 augusti kl 8.30? Jo, du inleder helgen tillsammans med oss på Hummingbird Lifestyle Travel som bjuder på en inspirerande kryssningsmorgon på “The House” i Hovås.
Vi bjuder på färskt kaffe och frukostfralla –  ett gyllene tillfälle att bli inspirerad av kryssningsresor och att få tillgång till kraftiga rabatter och erbjudanden som ENDAST gäller er som kommer på vår kundträff.

Vad behöver man tänka på när man ska boka en kryssning? Vad ingår? Vilka rutter finns att välja på? Vad är det för skillnad på hytterna ombord och vad finns det att göra ombord? ja svaren på dessa frågor och mycket mera får ni fredag den 31 augusti.

Vi på Hummingbird Lifestyle Travel har själva stor erfarenhet av kryssningar och vill tillsammans med en representant från rederierna Royal Caribbean Cruise Line, Celebrity Cruises och Azamara Club Cruises dela med oss av våra bästa tips och erfarenheter.

Du är välkommen att tillsammans med oss inleda helgen denna fredagsmorgon,  på The House i Hovås. Vi bjuder såklart på en smarrig frukostfralla och färskt kaffe och massor med reseinspiration.

 

NÄR: Fredag 31 augusti  

Tid: kl 8.30 – 10.00 

Kostnad: 0kr

Adress:

The House
Björklundabacken 10
436 57 Hovås

Intresserad? Anmäl gärna intresse redan idag, och sänd oss ett mail till  info@hummingbird.se  märkt med “Kryssningsmorgon” och antal personer, telefonnummer och namn.
Vi återbekräftar att ni är anmälda. Max 50 gäster. Först till kvarn.

Välkomna hälsar vi på Hummingbird Lifestyle Travel

 

Läs mer här om:

Royal Caribbean Cruise Line

Celebrity Cruises

Azamara Club Cruises

Celebrity Cruises - aktuella erbjudanden

Specialerbjudande på Jul- och Nyårskryssning 2018!

Det är hög tid att börja planera semesterresan över jul och nyår, lämna snö och kyla för en riktigt avslappnade och härlig kryssning med Celebrity Cruises någonstans i världen!
Just nu erbjuder vi tre extra fördelar – upp till 4000:- i rabatt och $300 att spendera ombord per hytt, samt även dryckespaket på köpet. Fickpengarna kan användas på fartyget till bland annat spännande utflykter, sköna spabehandlingar, middagar i specialrestaurangerna eller shopping.

Kampanj:
Upp till 4000:- i rabatt per hytt samt dryckespaket på köpet och $300i fickpengar (OBC) per hytt att använda ombord vid bokning av utsides eller bättre hyttkategori. Erbjudandet gäller för person 1 – 2 i en hytt. Insideshytt är exkluderad från detta erbjudande.
Rabatt:
• 2000:- rabatt per hytt i Utsideshytt och Verandahytt
• 3000:- rabatt per hytt i Conciergehytt och Aqua Class
• 4000:- rabatt per hytt i Svit

I tillägg ingår även:
• Ett dryckespaket Classic per person (Premium vid bokning av Svit)
• $300 i fickpengar (OBC) per hytt att använda ombord

Rabatt, dryckespaket samt fickpengar enligt ovan gäller upp till två personer i en hytt.
• Ev. person 3 – 5 i samma hytt får 50% rabatt på kryssningspriset (Skatter/avgifter och dricks rabatteras ej).
• Vid bokning av svit ingår paketet “GO Best” vilket inkluderar dryckespaket Premium, $150 per person i fickpengar, obegränsat wifi samt dricks på köpet.

Bokningsperiod:
19 juni – 31 augusti 2018.