Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Barbados hemligheter


comfort-suites-bahamas3

Hej!
Nyss hemkommen från en av våra populära karibiska öar, Barbados. En grön frodig ö mest känd för sitt underbara klimat, turkosa vatten och vita långa sandstränder. Men Barbados har även superb snorkling, vrak utanför kusten – som passar perfekt för dykaren att undersöka. Det finns även ett stort utbud av vattensporter. Missa inte heller vandringslederna, droppstensgrottorna, golfbanorna och ett måste är att åka med katamaranen längs med kusten. Uppskattar du god mat? Barbados har ett fantastiskt och spännande kök med purfärska råvaror – perfekt för gourmanden.

Barbados Oistins Festival

Fyller du jämna år? Varför inte hyra en villa för hela familjen på Barbados? Med “egen kock” kan ni njuta av en bekväm och prisvärd semester. Kocken lagar både frukost, lunch och middag och ni lämnar bara en “inköpslista” och betalar själv ingredienserna. Billigt och Bekvämt! Strandvilla med 3 sovrum med bästa läget på västkusten kostar med flyg från 18 500kr per person (baserat på 6 personer).
Beställ gratis offert på resa med egen villa.

 

Mullins Bay Barbados

 

Redan då ni går av planet och värmen och de exotiska dofterna möter er med full kraft, kan ni slappna av och bara njuta till fullo. Ni är nämligen på exotiska Barbados! Här bor ni på ett charmigt boutiquehotell vid Enterprise Beach med både champagnefrukost, 10 nätter och transfers inkluderat. Lägg gärna till en golfrunda eller en katamarantur för att testa snorklingen. Komplett semester från 26 990kr
Fira kärleken på Barbados.

 

BARBADOS WITH LOVE

Äventyr, surf & härliga soliga dagar på Barbados. 3 nätter på vilda och coola västkusten och 4 nätter på idylliska östkusten med dess vackra långa sandstränder. Ni bor på charmiga familjeägda små pittoreska boutiquehotell med bästa läget på Barbados. Alla frukostar och gourmetmiddagar (a la carte) samt flyg och transfers är inkluderade. 7 nätter med flyg, pris från 25 980kr (resan går att förlänga)
Off the beaten track resan.

 

Kombinationsresor

Snorkling tillhör en av favoritsysslorna på Barbados. Man kan snorkla från beachen på flertalet ställen, och flera av resorten har sitt eget husrev. Vill ni simma med sköldpaddor, stingrockor och sjöhästar så har ni möjligheten här. Läs mer om denna drömresa genom klicka här. Boka före 31 maj och få 30%.
Drömresan med snorkling inkluderad.

 

Vad passar bättre än att bjuda med hela familjen till Barbados för att verkligen få tid att rå om varandra. Resan kan bli både praktisk och prisvärd om man planerar den på ett smart sätt. Låt oss komma med förslag på det.
Denna resan inkluderar flyg, hotell och 10 nätter med frukost fr 16 990kr
Många olika Barbadosresor.

Bougainvillea Beach Resort Barbados 2

Som researrangör bokar vi allt direkt utan mellanhänder vilket gör att du kan vara säker på att få en prisvärd resa med mycket inkluderat. Vi har många bra erbjudanden som vi kan erbjuda dagligen. Vet du inte riktigt vart du vill resa och vill ha inspiration på resmål så hör gärna av dig även vid dessa tillfällen då vi sitter på en massa bra inspiration.
Hör av dig till oss redan idag, antingen via mail info@hummingbird.se eller ring oss på 031-819830.

Glada sommarhälsningar från oss på Hummingbird Lifestyle Travel

Fler nyhetsbrev