Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Nyfiken på att upptäcka Semesterparadiset Seychellerna?


Resa till Seychellerna och upplev exotiska stränder

seychellerna6För den som söker det lilla extra är Seychellerna minst sagten pärla i indiska oceanen. Här finns oexploaterade öar med oförstörd fantastiskgrön exotisknatur.På Seychellerna finns även perfektionen av de fulländade stränderna med vit sand, turkost vatten, granitklippor, korallrev ochkokospalmer. Följt av en behagligt härlig medeltemperatur på 30 grader året runt.

 

Hos oss får du specialisthjälp med att skapa resor till exotiska platser och kryssningar över hela världen. Där indiska oceanen och Resor till Seychellerna  är några av våra främsta expertisområden.

En vanlig missuppfattning är att det skulle vara dyrt att resa till Seychellerna när man bokar med en nischad researrangör, men för oss som har just Seychellerna som ett av våra specialistområden har vi möjligt att pussla ihop en paketresa med flyg, den typen boendeform man önskar, transfer, förbokade guidade båtturer och utflykter med mera. Vilket också brukar i slutändan både bli smidigare och billigare än om man skulle göra det på egen hand. Beroende på vad man som kund har för önskemål och budget kan vi skräddarsy hela resplanen vilket många anser vara ovärderligt. Just nu har vi några riktigt fina kampanjer till Seychellerna.

Tack vare att vi har våra egna arrangörer på plats nere i Seychellerna som har stor lokal kännedom har vi möjlighet att skapa unika resor för våra kunder som vill upptäcka paradisöarna i indiska oceanen. Våra resenärer är både par på smekmånad, barnfamiljer eller äventyrslystna turister som vill snorkla i korallrev och upptäcka den fantastiska naturen som öarna erbjuder. Vi har resor som passar allas önskemål och budget.

Det allra bästa sättet att få den perfekta helhetsbilden av Seychellerna, är att kombinera de tre huvudöarna Mahé, Praslin och La Digue. Den centrala ö-gruppen består av Mahé, Praslin, La Digue, Silhouette och Frégate. Av de yttre öarna är Bird Island, Denis Island och Desroches lättast att besöka. Vad kan man göra på öarna? På Mahe kan man vandra, snorkla och upptäcka ön med egen hyrbil eller följa med på en båt tur som exempel. På charmiga lilla ön La Digue är det cykel som gäller som färdmedel. Här finns också några av världens vackraste stränder. En annan populär ö att besöka är just Praslin, för det är här man hittar den unika kokosnöten Coco De Mer.

Det är exempelvis möjligt att ta bussen, cykla runt och vandra på egen hand, köpa mat och äta hemma om man bor på lägenhetshotell, så har man redan där kommit undan de värsta prisfällorna. Att äta ute på restaurang är inte heller så dyrt som man skulle kunna tro, då det finns många lokala charmiga restauranger som serverar fantastisk seafood till bra priser.

Om Seychellerna

Valuta:  Seychelliska Rupier (växlas på plats), USD, Euro.

Språk: kreol, engelska och ­franska.

Klimat:  Tropiskt klimat, Dagstemperaturer 26–29 grader. Torrast period maj-november. Det går flyg till Seychellerna varje dag året runt.

Visum:  För nordiska medborgare erhålles turistvisum för 30 dagar vid ankomst.