Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Breathless Punta Cana


Resor till Dominikanska Republiken på Breathless Punta Cana Hummingbird Lifestyle Travel

Dominkanska Republiken med långa vita sandstränder

Här finner du det allra mesta som Karibien kan erbjuda dig som semestertörstande nordbo. Miltals med långa, vita sandstränder, härliga all inclusivehotell, tropisk grönska och regnskogar, berg och djupa dalar, musik och dans, den charmiga huvudstaden Santo Domingo med sina många historiska monument och byggnader som vittnar om kolonialtidens era.

Breathless Punta Cana Resort & Spa är en komplett lyxresort för vuxna beläget direkt vid stranden. Här finner du allt för en total semesterupplevelse, ett flertal restauranger, affärer, ett flertal pooler och en stor, generös, grönskande trädgård.

Den stora fördelen med boende just här är att man har en av Dominikanska Republikens finaste stränder precis intill. Lång, vit och med helt turkost varmt vatten som rullar in över den långa sandstranden. Härlig resort med skön stämning. Här trivs man om man gillar fart och fläkt på kvällarna men lugna och sköna dagar på stranden. Vi kan varmt tipsa om att man ska välja “preferred club” vilket innebär att man får tillträde till VIP loungen både för att göra det snabbare och enklare vid incheckningen men även för att det är en lugn och mysig avdelning där man kan njuta av en god drink, eftermiddags canapeer, tidningar och en sval air-condition vilket behövs här i tropikerna. Vidare har man som Preferred Club gäst tillträde till både privata pooler och till vissa restauranger. Varmt kan detta rekommenderas.

Breathless Punta Cana Resort & Spa har riktigt god mat och många finare restauranger att välja på. Vad sägs om asiatisk, fransk, italiensk, mexikansk eller kanske medelhavsinspirerad mat?

Vidare finns här också en coffeshop som bjuder på goda bakverk och riktigt gott kaffe – allt ingår såklart i priset när man bor här.

Systerbolaget Now Onyx ligger bredvid så känner man för att bo på Breathless för att få lite fart och fläkt och mer aktiviteter men söker mer variation så är man välkommen att äta på restaurangerna här på systerbolaget.

En bra mix av två högklassiga resorts med bästa läget på Dominikanska Republiken.

 

Priser från 18 990:- per person

Resefakta, detta ingår:
  • Flyg t/r med British Airways
  • 9 nätter i Allure Junior Svit Tropical View
  • All Inclusive
  • Transfer tur och retur på Dominikanska Republiken
  • Solstolar och badhanddukar på stranden ingår
  • All dryck, drinkar från barerna, A la Carte middagar i restaurangerna
  • Minibar som fylls på varje dag
  • Alla aktiviteter, shower, dans, som erbjuds dagligen
  • 25% rabatt vid bokning för avresa mars och framåt

Priset är ett frånpris. Baserat på del i dubbelrum och kan ändras i mån av platstillgång. Skicka in din bokningsförfrågan så kontaktar vi dig inom kort med ett reseförslag.

Fler hotell Dominikanska Republiken

Du kanske även är intresserad av