Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Mer om Norwegian Cruise Lines

Sedan 1996, när vi la grunden för den allra första Karibien-kryssningen, har Norwegian Cruise Line varit industriledande när det gäller innovation. Från den första kryssningslinjens privata ö till Blue Man Group till vår prisvinnande Freestyle Cruising, så gör vi saker annorlunda. Du kommer att känna det med passionen och entusiasmen hos varje personalmedlem du träffar på, du kommer se det i vår hängivenhet till miljön och du kommer själv veta det när du har upplevt den bästa kryssningssemestern du någonsin har haft. Kom ombord vår flotta på 13 fartyg och låt oss visa dig vad Freestyle Cruising® verkligen handlar om.

SÅHÄR BOR DU

Norwegian Cruise Lines har det bredaste sortimentet av inkvartering till sjöss, de största och mest sammanhängande sviterna och hytterna för att passa alla familjer oavsett storlek.

Precis som allting annat på en Norwegian Cruise Line-kryssning, ska era rum passa för just er. Berätta vad ni gillar så ser vi till att er minibar är fylld med era favoriter. Vi har även en helt ny, förbättrad room service-meny med fler valmöjligheter än du någonsin hade trott var möjligt, så att er frukost på sängen – eller till och med middagen på er balkong – är bättre än någonsin tidigare.

I varje säng, i varje hytt, på varje fartyg har vi uppgraderat sängkläderna, kuddarna, madrasserna och memory foam-bäddmadrasserna för att kunna erbjuda de mjukaste och skönaste sängarna ni någonsin har sovit i. Men oroa er inte, doften av färska Lavazza-kaffebönor kommer att hjälpa er att ta er ut ur de bekväma sängarna när ni väl är redo att komma igång med dagen.

Tack vare Norwegian Cruise Line’s fria landstigning, istället för att bli uttvingad från era hytter vid gryningen och trängas i de gemensamma utrymmen sprängfyllda med väntande människor – precis som på vilken annan kryssningslinje som helst – känn dig fri att ta en sovmorgon, besök gymmet, ät en ordentlig frukost, du kan till och med avnjuta lite live-underhållning, eller ta dig ett dopp. När det är dags att lämna fartyget kommer vi tala om det i god tid. Föredrar du en tidig start på dagen? Inga problem. Vi har express-landstigning för de som vill komma i land på en gång.