Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Mer om MSC Cruises

MSC Cruises

är ledande inom medelhavskryssningar, med avgångar året runt. Dessutom kan vi erbjuda ett brett sortiment av säsongsbaserade resmål i nordeuropa, däribland norska fjorder och baltiska huvudstäder. Vi reser även till Karibien, Sydamerika, södra och västra Afrika, Röda havet samt Förenade Arabemiraten.

MSC Cruises är ett privatägt företag med en lång historia till sjöss, ledd av Kapten Gianluigi Aponte, som gav sig in i kryssningsbranschen 1988.

MSC Cruises kombinerar sitt arv till sjöss med en ung och entusiastisk ledning, och går under mottot “Innovation = tradition”. MSC Cruises lyckas på ett unikt sätt blanda sjöfartstraditioner, kultur och den berömda medelhavsmaten för att skapa en perfekt kryssningsupplevelse.
Kort sagt har MSC Cruises gjort den italienska gästfriheten till sitt adelsmärke.

Fritid & Underhållning

Varje dag är en ny möjlighet, och ger dig chansen att prova på nya aktiviteter. Ta en sovmorgon, eller gå upp tidigt. Promenera runt på däck eller jogga på löparbanan. Ta en uppfriskande simtur i poolen, eller slappna av i bubbelbadet. Träna på gymmet, eller testa ett aerobics- eller steppass. Anslut dig till en omgång kortspel, bordtennis eller shuffleboard, eller spela en tennis- eller volleybollmatch. Biblioteket är proppfullt med böcker till ditt förfogande. Vår biograf har såväl nya som gamla klassiska filmer. Internetkafét finns tillgängligt för att uppdatera vänner och familj där hemma om din resa. Ombord finns även tax free-butiker, en spelarkad, och ett kortspelsrum, eller så kan du njuta av det enkla nöjet i att sitta i solen och smutta på en tropisk drink.

Efter middagen kan du låta MSC Cruises underhålla dig. Loungerna har band som spelar musik för alla smaker, från pianister och stråkkvartetter till pop, rock, och gamla klassiker. Många av våra nattliga föreställningar har en touch av Medelhavet, flamencodansare från Spanien eller historiska återblickar från det gamla Europa.

Efter det är det dags för Vegas. Vi håller ditt glas välfyllt när du prövar lyckan vid pokerbordet, rouletten eller blackjackbordet på kasinot. Efter lite nattmat vid midnattsbuffén kan du ta en sista sväng på dansgolvet, eller smyga hem till den lugna, sköna hytten och se fram emot ytterligare en perfekt dag imorgon.

Kryssa i Medelhavet

Medelhavet födde renässansen, den enorma kulturella, intellektuella, konstnärliga, vetenskapliga och andliga explosionen som återuppväckte Europa och satte punkt för den tusenåriga medeltiden.

Oavsett om du drömmer om att varva ned på solvarma stränder, eller begrunda konst på museum, kan våra resplaner och resmål på Medelhavet ta dig till de historiska och kulturella guldkornen. Vidsträckta stränder, rustika byar, uråldriga ruiner och sofistikerade städer är bara några av de oändliga möjligheter som finns här.

MSC Cruises erbjuder ett urval utflykter som är tänkta att tillfredsställa både kropp och själ. Valfria halv- eller heldagsturer kan inkludera en guidad promenad genom Capri, en linbanetur över Funchal, shopping i Barcelona, katamaraner i Palma de Mallorca eller en teaterföreställning i Odessa. Avlägsna stränder och flådiga palats, anspråkslösa fiskebyar och glamorösa internationella jetsettare är bara några av möjligheterna tillgängliga på en MSC-kryssning.

Livet ombord – att bli bortskämd

Att bli bortskämd handlar om att ha valmöjligheter. Njut av en hälsosam, eller stadig frukost. Slöa runt på däck, eller roa dig med någon tävlingsinriktad sport. Nyttja våra spa-tjänster och återuppliva dig själv, frisk och kry.

För kroppen
Håll liv i ditt vanliga träningsschema. Våra träningskoordinatorer kommer gladeligen visa dig runt på joggingbanan, simbassängerna och guida dig genom träningsrummets fria vikter, löpband, träningscyklar och övrig utrustning för styrke- och konditionsträning. Våra träningsprogram som är ledda av utbildade instruktörer har ett dagligt utbud av aerobics, stretching och yoga, såväl som specialiserade pass som tränar specifika områden, det mentala inkluderat.

Få en full skönhetsbehandling med frisering eller manikyr & pedikyr i skönhetssalongen. Gå lite djupare med massager som får såväl kropp som själ att smälta. Rena och vårda huden med intensiva ansiktsbehandlingar som rensar, flagnar av och återfuktar. Sjunk ner i jacuzzin eller glid in i bastun eller ångbastun i några minuter och lös upp de sista återstående spänningarna i kroppen.

För själen
Stimulera ditt intellekt hos oss. Du behöver inte vara på land för att upptäcka och lära dig saker på en kryssning. Från språklektioner i italienska till gästföreläsare i flera olika ämnen, datorlektioner till matlagningskurser. Vi erbjuder ett stort urval informativa och givande seminarier och lektioner. Vi har gästföreläsare ombord på varje kryssning, experter inom olika områden, respekterade historiker, akademiker, artister, författare och musiker. Diskussionerna kan vara om allt från utländsk film, konsthistoria, arkitektur, design, litteratur, hälsa, och nyheter till mat och vin. Våra utbildningsprogram är utmanande, lärorika och tar plats i varje students drömklassrum.

Mat

Från morgonens frukost till midnattsbuffén finns det ett stort urval restauranger och matställen ombord. Ät brunch som levereras till er privata hytt, njut av en avslappnad utomhuslunch vid poolen eller testa er runt bland en massa olika snacks under eftermiddagen och kvällen.

Middag är alltid speciell hos oss, den italienska maten är en konstform! Traditionell italiensk mat är tillagad med kärlek. Precis som vår varma och tillmötesgående service, är vår mat alltid välkomnande.

Under vår berömda sjurätters-middag kan du uppleva smakerna, dofterna och färgerna från ett autentiskt medelhavskök: vitlök, oliver, basilika, paprika, tomater – alla tillagas med kärlek enligt våra traditionella familjerecept. Vår välutbildade personal serverar lokala specialiteter som har tillagats från grunden av våra kockar, såväl som klassiska favoriträtter.

Vinkännare kommer att kunna njuta av vårt breda sortiment, eller runda av middagen med en cappuchino eller espresso. Efteråt: dessert! Från italienska godsaker som tiramusu och cannolis till dina favorittårtor och bakverk! Om du firar någonting speciellt som en födelsedag, pensionering, smekmånad eller årsdag, gör det i klassisk teatralisk stil: tårta, bubbel och en italiens serenad.