Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Mer om Azamara Club Cruises

Azamara Club Cruise erbjuder lyxkryssningar för klarsynta resenärer som önskar sig bortom de vanliga resmålen och vill unna sig oöverträffade bekvämligheter och service på de stora haven.

Azamara Club Cruises unika erbjudanden är oslagbara: utmärkt 24-timmars rumservice i alla hytter; strandexkursioner som tas fram i nära koppling med varje destination för att gästerna ska känna sig som en del av kulturen, istället för att stiga iland som en observatör; programmen innehåller allt från kulinariska till fotografiska utforskningar; två specialrestauranger erbjuder den mest utsökta mat som står att finna till sjöss, kvällarna fylls med live-underhållning, och servicen ombord håller förstklassig nivå.

Azamara Club Cruises består av de två personliga skeppen Azamara Journey och Azamara Quest. Vardera skepp rymmer 694 lyckosamma gäster, och eftersom de är mindre och slankare än större kryssningsfartyg kan de segla in i hamnar som andra inte når.

Förutom att erbjuda en mer personlig upplevelse har skeppen nyligen genomgått en upprustning för 17,5 miljoner USD, som inkluderar nya europeiska sängkläder och bekväma möbler, plattskärms-tv, nya golv och nytt möblemang på däck, samt trådlöst internet i alla hytter och gemensamma utrymmen. Dessutom har 93 % av alla hytter havsutsikt och 68 % en privat veranda.

Du kanske undrar var namnet Azamara kommer från. Azamara är ett påhittat ord med rötter i de latinska språken. Ordets delar består av betydelserna blå (az) och hav (mar). Inspirationen till namnet kommer också från en stjärna, Acamar.

Under den klassiska tiden var Acamar den allra klaraste sydliga stjärnan som kunde ses från Greklands breddgrader. Azamara Club Cruises kan ses som en stjärna på det blå havet.

DESTINATIONER

Karibien

De flesta har svårt att beskriva den skönhet man stöter på under Azamaras karibiska kryssningar, av den enkla anledningen att flera av våra resvägar inte är tillgängliga för större skepp. Det innebär att många andra kryssningspassagerare aldrig kommer att uppleva dessa, till skillnad från dig som istället får se jordens allra klaraste nyanser av turkost. Varje exotisk hamn är en färgglad tavla, målad med en stor uppsättning av naturens gåvor, som bara är få förunnat att se.

 

Asien

Studera inte bara österns många länder på håll, utan bli en del av dess mystik och under med Azamara. Bangkok, Vung Tau, Pusan och Kyoto – det här är verkligen en spektakulär resa som kommer ta dig till resmål utöver de vanliga. Längs vägen kan du dessutom njuta av den enastående service och vardagliga elegans som Azamara Quest erbjuder.

 

Bermuda

Mitt i Atlanten ligger ett brittiskt paradis som många känner vid namn, men det är få som har utforskat dess harmoniska kuster. Med sina rosa stränder, godisfärgade hus, fantastiska korallrev, och fler golfbanor per kvadratkilometer än någon annanstans i världen, är Bermuda en inbjudande fristad som bara ber om att bli utforskad.

 

Europa

Ta in de färgstarka, växlande landskapen och de gamla kustlinjer som vecklar ut sig inför dig på en kryssning med Azamara genom Europa. Det finns många skatter att upptäcka på en europeisk kryssning, och ännu fler pärlor kommer du stöta på under resan med Azamara. Utforska charmiga bistron, romantiska broar, slott med torn, och inspirerande städer, samtidigt som du njuter till fullo av vår perfekta service och enastående mat.

 

Panamakanalen

Det här är en resa som naturen inte var beredd på själv, och ett lysande exempel på vad människan kan åstadkomma. Upptäck Panamakanalens storhet med egna ögon, omgiven av fantastiska bekvämligheter. Vi kommer också att stanna till på varma, exotiska stränder i bland annat Costa Rica, Mexiko och Colombia. Det här är en båttur de flesta bara drömmer om, men som du med prakt och ståt kan göra ombord Azamara.

 

Sydamerika och Antarktis

Om det är en förtrollande och varierad resa du är ute efter behöver du inte leta mer. Från den förförande staden Buenos Aires till de stora slätterna i Patagonien, bjuder varje hamn på ett hav av orörd skönhet som bara några få lyckosamma någonsin kommer vila blicken på. Liksom många av de äldre dagarnas stora erövrare kan du välja att runda hörnet på Kap Horn och i total förundran fortsätta mot den utsträckta vita kontinenten Antarktis.

 

HAMNRUNDTURER

Upplev världens avlägsna hörn på ett unikt sätt med Azamaras hamnrundturer. Långt ifrån en vanlig exkursion kommer du helt och fullt fördjupa dig i lokala kulturer, maträtter, historia och livsstil.

Varje rundtur är en unik upplevelse i sig, eftersom de alla går in i hamnar och städer som de flesta av oss aldrig kommer få upptäcka under en hel livstids resande. Följ med erfarna guider längs kullerstensgator, slappna av på lokala tillhåll långt från de allmänna turiststråken och smaka på originella, lokala maträtter. Upplev livet runt om i världen med Azamara.

 

INKLUDERADE TILLBEHÖR

– AzAmazing Evenings SM event (på de flesta resor)
– Utvalda standardalkoholsorter, internationella öl- och vinsorter
– Gåvor
– Vatten på flaska, läsk, exklusivt kaffe och té
– Självbetjäningstvätt
– Transport till och från hamnområden, om tillgängligt
– Portvaktsservice för personlig vägledning och reservationer

Svitgäster
– Engelsk hovmästarservice
– 235 gratis Internetminuter
– En gratis påse för tvättservice per svit, varje dag under sju dagar

 

LOGI

Hytter:
Alla Azamaras hytter kommer med en daglig fruktkorg, nyplockade blommor, 24-timmars rumsservice, en gullig överraskning på din kudde varje kväll, gratis skoputsning, en 23-tums tv med plasmaskärm, personligt skrivmaterial, badrumsprodukter av det märket Elemis, en bärkasse, nya sängkläder i europeisk stil, kikare som är gratis att använda, paraply och badrockar i plysch ¬– och hytten har självklart nyligen inretts för att överträffa dina förväntningar.

Sviter:
I alla sviter ingår det ovan nämnda, men de har också personlig betjäning, två kvällars gratis specialmiddag (en kväll i varje restaurang), gratis strykning av din tvätt, en 23-tums tv med plasmaskärm, minibar, gratis icke-alkoholhaltiga drycker som kaffe, läsk och vatten, ännu fler Elemis-badrumsprodukter, service med eftermiddagste, en gratis flaska champagne och mycket mer. Din svit har också uppgraderats för att inkludera all den nya inredningen, från golvmattan till finare möbler.