Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Meliá Nassau Beach


Resor till Meliá Nassau Beach i Bahamas Hummingbird Lifestyle Travel

hum_pippi_4stor

Meliá Nassau Beach

Melia Nassau Beach är beläget på den världskända stranden Cable Beach. Hotellet med sina 694 rum varav 32 sviter, 3 vattenfallspooler, gym, barer och en spektakulär, lång vit sandstrand med turkost klart vatten är möjligheterna för en varierad semester som uppfyller hela resesällskapets smak, stora!
Rummen är elegant inredda med antingen king beds eller två dubbelsängar. Rummen har en privat balkong eller uteplats med fantastisk utsikt antingen ut mot havet eller trädgårds- och poolområdet, platt-tv, luftkonditionering, värdeskåp, hårfön, kaffebryggare mm.

Hotellet erbjuder en ren, modern och tropiskt stil med ljusa färger som går i balans med den fantastiska utsikten och atmosfären utanför. Restauranger och barer finns det gott om på området, finns det något i allas smak. Vill man japansk en kväll och kanske italienskt en annan går detta utmärkt.
Slappna av och njut till max på hotellets egna Spaavdelning medan barnen har massa skoj på hotellets Kids Club, eller upptäck området och hyr snorkel, kajak eller surfingbräda.

Antal rum 694 varav 32 sviter
Restaurang 7
Bar Ja
TV Ja
Telefon Ja
Värdeskåp Ja
Internet Internet Corner el kabel på rum
Wi-Fi I lobbyn
Swimmingpool 3
Barnpool Nej
Hiss Ja
Spa Ja
Gym Ja
Butiker Ja
Avstånd strand 0
Minibar/kyl Nej

Fler hotell Bahamas

Exotiska erbjudanden