Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Medelhavet med NCL


ostra-medelhavet-med-ncl3

Kryssa med Norwegian Cruise Lines från Barcelona

Neapel, Rom, Florens/Pisa, Cannes och Palma de Mallorca under 7 nätter med fartyget Norwegian Epic.

Rederiet anammar konceptet Freestyle Cruising, vilket gör semestern avslappnad utan tider att anpassa till middagarna. Ombord kan du luta dig tillbaka eller välja bland olika aktiviteter som passar bra för barnfamiljer och par. Här finner du ett brett utbudet av restauranger, barer och fantastiska shower på kvällarna.

Nyhet!

Nu har Norwegian Cruiseline introducerat Premium All Inclusive vilket betyder att du som gäst ombord på Norwegian Cruieslines fartyg får följande inkluderat:

– Premium dryckespaket upp till 15 USD/servering. Betala mellanskillnad för dyrare dryck. Gäller i alla restauranger och barer dygnet runt.

– Dryckespaket till alla i hytten (Sodapaket för person yngre än 21 år).

– Gäller alla fartyg, resrutter & hytter.

– En flaska vatten i hytten varje dag.

– Specialkaffe till måltiderna.

Kryssningar med NCL innebär s.k. Freestyle Cruising. Det betyder att man kan äta när man vill och med vem man vill. Det finns ett flertal restauranger med olika karaktär att välja på. På vissa får man betala en extra kuvertavgift. NCL:s fartyg är nästan alla från senare år och stämningen ombord är avslappnad. NCL är stora på kryssningar i Karibien, Medelhavet, Hawaiiöarna och Alaska.

Vad kan man förvänta sig av kryssningar med NCL?
Aktivitetsfyllda kryssningar – mycket att göra för alla åldrar! Atmosfären ombord är ledig och avspänd. Här förekommer inte någon s.k. dresscode på kvällarna som på många andra kryssningsfartyg. Det finns dock alltid någon restaurang där mörk kostym rekommenderas en eller ett par kvällar i veckan. Freestyle Cruising är ett uppskattat koncept av många som inte är så förtjusta i att ”klä upp sig” och som vill variera middagsmeny på kvällarna.

För vilka passar en NCL-kryssning bäst?
Alla som vill ha en kryssning med mycket fart och fläkt, som föredrar att inte ha fasta sittningar och samma bord på kvällarna. Barnfamiljer, singelresenärer och par uppskattar kryssningar med NCL, särskilt om man vill ha en kryssning med härlig avslappnad atmosfär.

 

Priser från 10.965:- per person

Exempel på avgång 2 juni 2019

Kryssningsrutt:

Dag Hamn Ankomst Avresa
2/6 Söndag Barcelona 18:00
3/6 Måndag Till havs
4/6 Tisdag Neapel 07:00 19:00
5/6 Onsdag Rom 06:00 19:00
6/6 Torsdag Florens/Pisa 07:00 19:00
7/6 Fredag Cannes 08:00  18:00
8/6 Lördag Palma de Mallorca 13:00 20:00
9/6 Söndag Barcelona 05:00
Kryssningspriset inkluderar:
  • Kryssning 7 nätter
  • Helpension
  • Dryckespaket inkluderat (dryck upp till 15 USD/styck)
  • All underhållning
  • De flesta aktiviteter
  • Hamnskatter

Kryssningspriserna ändras dagligen så ring oss alltid för aktuellt pris. Serviceavgift tillkommer ombord på 13,5 USD/pp och dag. Vi bokar givetvis även flyg samt hotellövernattning före och/eller efter kryssningen om du önskar.

Hummingbird Lifestyle Travel
Gibraltar Herrgård
Gibraltargatan 17, Göteborg
Telefon: 031-81 43 10
Mail: bokning@hummingbird.se
www.hummingbird.se

Fler erbjudanden