Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Manchebo Beach Resort & Spa


Resor till manchebo beach resort och spa i Aruba Hummingbird Lifestyle Travel

hum_pippi_4stor

 

 

Manchebo Beach Resort & Spa

Ett härligt boutiquehotell som har ett underbart fint läge direkt på den bredaste delen av den vita sandstranden Eagle Beach. Hotellet är byggt i två våningar och i en form som en halvmåne, vilket gör att man upplever läget både skyddat och trivsamt. Den härliga trädgården med sin fina pool och omgärdande grönska, kompletteras med Pega-Pega Cafe & Beach som gör allt upplagt för njutning och avkoppling som är svårslagen! Här upplever du en trivsam elegans i avslappnad stil.

Hotellet har 71 renoverade rum, med utsikt mot trädgården eller mot havet. Alla rum har luftkonditionering, takfläkt, balkong eller uteplats, värdeskåp, kylskåp, mikrovågsugn, kaffebryggare, telefon, flatscreen-TV, radio, strykjärn samt strykbräda. Rökning är förbjuden på samtliga rum.

De tre olika restaurangerna garanterar dig en fin variation och gör vistelsen upplagd för såväl nya som välsmakande matupplevelser. En av nyheterna är Sushirestaurangen Omakase Sushi Bar, som erbjuder allt från smårätter till kompletta menyer på Sushitemat. Låt gärna Omakase föreslå dig sin specialmeny som ger en perfekt variation och aktuella smakupplevelser av den japanska matkonsten.

Njut också av hotellets mysiga Spa-avdelning i balinesisk/karibisk stil med mängder av olika behandlingar. Veckounderhållning och “happy hour” varje dag.

Antal rum71
Restaurang3
Bar1
TVJa
TelefonJa – direktval
VärdeskåpJa
InternetJa
Wi-FiJa
Swimmingpool1
BarnpoolNej
HissNej
SpaJa
GymYoga
ButikerGift & Delishop
Avstånd strand0
Minibar/kylJa

Fler hotell på Aruba

Fler exotiska destinationer