Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Maldiverna lyx på Thaa Atoll


Como Maalifushi vattenvillor

Barfotalyx på Maldiverna

Reser du till Maldiverna, så lovar vi en perfekt semester med total avkoppling med fantastiska stränder, underbara bad och ett barfotaliv utan motstycke. På Maldiverna har allt man kan önska sig för en sol-och badsemester i världsklass, med fantastiska stränder och de bästa bad man kan tänka sig. Dessutom får du alltid en vistelse i småskalig, elegant och naturnära miljö där man verkligen känner ända ut i fingerspetsarna att man är på en resa lite längre bort. Du har alltid en medeltemperatur i vattnet på ca 28 grader. Öarna har fina korallrev med ett rikt undervattensliv och fungerar även som skydd för många fiskarter.

Ljuvliga

Como Maalifushi

är en lyxig resort perfekt belägen på Thaa Atoll i södra Maldiverna. Långt från alla andra öar, atoller och resorts ligger denna ljuvliga pärla helt för sig självt. Det är det som är det speciella med resorten, Como Maalifushi.

Maten, läget, stranden, poolen, revet och aktiviteterna är en perfekt kombo för att passa alla, såväl par, familj och bröllopsresan.

Med bara 65 villor att välja på, är det en lyxig känsla att bo här, Lyxigt och opretantiöst- barfotalyx när det är som bäst.

Välj på vattenvillor eller beachvillor, alla har egen pool. Ta med picnic och besök den obebodda lilla ön, Lavadhoo där ni får vara för er själva. Åk med segelbåten ut till havs eller kanske med catamaran. Lär er surfa, windsurfa, dyka eller bara ta på dig mask och fenor och snorkla bland de färgglada fiskarna på husrevet.

I priset ingår beachvilla med helpension och seaplane tur och retur samt flygbiljett från Sverige t/r

Ps, är ni familj, så är beachvillorna fantastiska för familjen, stora och mycket rymliga!

JUST NU KAMPANJ!!

  • Bo 14 nätter betala för 10
  • Bo 7 nätter betala för 5
  • Bo 4 nätter betala för 3

Boka mer än 90 dagar före avresan och få 20% boka tidigt rabatt, går att kombinera med fria nätter, boka tidigt rabatt gäller boende fram till 22 december 2019.

Barn under 12 år äter gratis, vid boende före 30 september 2019.

 

Priser från 46 500:- per person

Resefakta, detta ingår:
  • Flyg tur och retur
  • 7 nätter i Beach Suite
  • Halvpension
  • Sjöplan från Malé tur och retur
  • Greentax
  • 20% rabatt boka tidigt (90 dagar före vistelsen, 10% rabatt vid 60 dagar före vistelsen)
  • Bo 7 nätter betala för 5

 

Priset är ett frånpris del i dubbelrum och kan komma att ändras i mån av platstillgång. Flygtillägg från Göteborg. Skicka in din bokningsförfrågan så kontaktar vi dig inom kort med ett reseförslag.

Fler erbjudanden på Maldiverna

Fler inspirationsresor