Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Beachvilla på Maldiverna


Kryssning från Indien till Maldiverna med Hummingbird Lifestyle Travel

Barfotalyx på Maldiverna

Reser du till Maldiverna, så lovar vi en perfekt semester med total avkoppling med fantastiska stränder, underbara bad och ett barfotaliv utan motstycke. På Maldiverna har allt man kan önska sig för en sol-och badsemester i världsklass, med fantastiska stränder och de bästa bad man kan tänka sig. Dessutom får du alltid en vistelse i småskalig, elegant och naturnära miljö där man verkligen känner ända ut i fingerspetsarna att man är på en resa lite längre bort. Du har alltid en medeltemperatur i vattnet på ca 28 grader. Öarna har fina korallrev med ett rikt undervattensliv och fungerar även som skydd för många fiskarter.

Kuramathi ligger vid Rasdhoo Atoll, 20 minuter med sjöflygplan från Male, och är en grönskande ö där sandstigar förbinder de låga byggnaderna. Här bor du med utmärkt komfort i modern och smakfull stil. Den 1,8 kilometer långa ön förlängs av en kritvit sandbank och här njuter du av vackra solnedgångar. På området finns tio buffé- och a la carte restauranger för olika önskemål och smak, sex olika barer med underhållning, två pooler, tennisbanor, gym, spa, barnklubb och butiker samt de flesta vattensporter du kan önska.

Priser från 22 990:- per person

Resefakta, detta ingår:
  • Flyg tur och retur till Male
  • 7 nätter i en beachvilla på Maldiverna
  • Helpension
  • Speedboat från Malé tur och retur
  • All Inclusive Dryckespaket (basic) kan köpas till för 4 800 kr per person
  • Baserat på 1 maj till 19 juli reseperiod

OBS! boka resan före 30 nov och få gratis natt + gratis upgrade till All Inclusive – pris per person i högsäsong jan till april är för 7 nätter i Beach Villa 29 900kr per person

Green Tax tillkommer euro 6 per person per natt

Priset är ett frånpris del i dubbelrum och kan komma att ändras i mån av platstillgång. Flygtillägg från Göteborg. Skicka in din bokningsförfrågan så kontaktar vi dig inom kort med ett reseförslag.

Fler erbjudanden på Maldiverna

Fler inspirationsresor