Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Dykresa Maldiverna


scubaspa dykpaket

Julresa till Maldiverna

Reser du till Maldiverna, så lovar vi en perfekt semester med total avkoppling med fantastiska stränder, underbara bad och ett barfotaliv utan motstycke. På Maldiverna har allt man kan önska sig för en sol-och badsemester i världsklass, med fantastiska stränder och de bästa bad man kan tänka sig. Dessutom får du alltid en vistelse i småskalig, elegant och naturnära miljö där man verkligen känner ända ut i fingerspetsarna att man är på en resa lite längre bort. Du har alltid en medeltemperatur i vattnet på ca 28 grader. Öarna har fina korallrev med ett rikt undervattensliv och fungerar även som skydd för många fiskarter.

Den maldivska ön Dhigurah i Södra Ari Atoll har en väldigt speciell attraktionskraft, nämligen det är här som valhajarna trivs som absolut bäst. Året runt kan man dyka och snorkla med världens största fisk längs med atollens yttre rev. Ni flyger enkelt och smidigt från Male till Maamigili och härifrån tar det ca 15 minuter med båt till grannön Dhigurah.

TME Retreats Dhigurah är ett mycket trevligt hotell och tillhör ett av de äldsta på ön, som även har sitt helt egna dykcenter Island Divers. För övrigt är Dhigurah en lugn och harmonisk ö med ett litet utbud av restauranger och cafeer. Ön har kilometerlånga vita stränder och ett fantastiskt yttre rev där valhaj skådas flera gånger i veckan. Hotellet är beläget en liten bit utanför byn, men tillräckligt nära för att kunna ta en promenad till byn. Bara några få meter från hotellet ligger dock den helt underbara vita 3 kilometer långa sandstranden där man kan njuta av lugnet, solen, havet och fiskarna. Speciellt känt är som sagt området för sin möjlighet att snorkla och simma med valhajar och manta rays, då det är en av platser där man kan simma med dessa fantastiska djur året om.  Vill ni dyka, snorkla, besöka öde öar, åka på delfinsafari, nattfiska eller testa olika vattensporter? Då har ni kommit helt rätt!

Boendet erbjuder 4 olika kategorier, allt från Noovilu standard rum med 5 styck beach bungalows till Shairose Deluxe rum, 8 styck av denna kategori. Ni kan även välja på att bo i Nalaveshi Deluxe With Outdoor Shower som har 4 rum eller sist men inte minst Rihiveli, Deluxe rum med egen plunge pool, 4 rum i denna kategorin.

Här finns tillgång till Wi-Fi i alla gemensamma utrymmen, tv, terrass, luftkonditionering, samt restaurang.

Middag, frukost och lunch serveras i hotellets restaurang. Alkoholhaltiga drycker serveras inte här då lagen inte tillåter alkoholservering på hotellen, utan endast på resortöarna. Önskar man åka över till någon närbelägen ö-resort så går det att ordna detta mot kostnad, ca 15 minuter med båt.

 

 

Julpris fr 27 990:- per person

 

Erbjudande 

  • Flygbiljett till Male tur och retur i ekonomiklass
  • Alla flygskatter
  • Incheckat bagage samt måltider ombord
  • Boende i Rihiveli Deluxeroom med Plunge pool 7 nätter
  • Flygplatstransfer med flyg inrikes samt speedboat tur och retur
  • 2 måltider per dag (frukost och middag) halvpension
  • Alla skatter och serviceavgifter
  • Gratis Wifi
  • Greentax ingår

 

Priset är ett frånpris del i dubbelrum och kan komma att ändras i mån av platstillgång. Skicka in din bokningsförfrågan så kontaktar vi dig inom kort med ett reseförslag.

Fler erbjudanden på Maldiverna

Fler inspirationsresor