Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Little Arches


Resor till Barbados little arches boutiquehotell Hummingbird Lifestyle Travel

hum_pippi_4stor

Little Arches

Little Arches är ett mysigt och intimt boutiquehotell med personlig stil som passar perfekt för par. Endast några fotsteg och en mindre lokal väg, skiljer Little Arches från den vita, härliga stranden Enterprise Beach, mest känd som Miami Beach. Hotellet har en jättemysig restaurang & bar på taket där det serveras frukost, lunch och middag. Här finns också ett trevligt poolområde och ett litet spa.

Hotellet, som består av 10 rum och sviter, är personligt och trivsamt inredda med: Luftkonditionering, takfläkt, badrum med dusch, badrockar, TV, telefon, värdeskåp, strykjärn och strykbräda samt kaffebryggare.

“Cafe Luna” är hotellets välkända, prisbelönta restaurang som anses som “top 3” i flera avseenden, bland annat bäst mat, bästa miljö, bästa medelhavsmat även bästa hotellrestaurang. Hela hotellets profil och kvalitetskrav borgar för en underbar semester i en lugn och skön atmosfär, där upplevelserna är i topp på alla plan!

I närheten ligger ”Silver Sands Beach” vind- och kitesurfingens mecka med fler vattensporter och dykning. Inte heller långt till den kända fiskmarknaden i Oistins (på fredagar). För uteliv och fler restauranger är det bara ca 5 km till nöjesmetropolen ”St. Lawrence Gap.” Mästerskapsgolfbanan ”Barbados Golf Club” 9 km ifrån hotellet (gäster erbjuds specialpriser och förtur till tee-tider).

Hotellet är barnfritt och välkomnar gäster över 16 år.

Antal rum 10
Restaurang Ja
Bar Ja
TV Ja
Telefon Ja – direktval
Värdeskåp Ja
Internet Ja
Wi-Fi Ja
Swimmingpool Ja
Barnpool Nej
Hiss Nej
Spa Ja
Gym Nej
Butiker Ja
Avstånd strand 0
Minibar/kyl Ja (utom standardrum)

Fler hotell & resorts Barbados

Fler erbjudanden