Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

L’Esplanade


Resor till L´Eplanade på St Martin Hummingbird Lifestyle Travel

hum_pippi_5stor

L´Esplanade

Här finner du njutning på hög nivå där kvalitet går före kvantitet! L´Esplanade är systerhotell till Le Petit Hotel och erbjuder högsta komfort med diskret, elegant design där hotellets endast 24 rum inretts med Balinesisk möblering, fulländat med franska textilier och högklassiga badrumsfaciliteter samt välutrustade kök. Alla studios är mycket väl tilltagna i sina ytor och förstärker känslan av att ”ha det bra”. Utöver det mycket fina boendet finns mycket av hotellets aura i den härliga trädgården och den erkänt njutningsfulla och fina poolen med den mycket populära baren. Frukost tillagar du själv eller beställer för att avnjuta efter behag. Här är det tillbakalutad lyx där det är njutning och avkoppling som gäller!

Vill du ge kroppen och själen än mer välbefinnande, så har du här både det utmärkta TiSpa och TiTemple som ger yogalektioner. För den som kostnadsfritt vill aktivera sig med till exempel snorkling eller kajakpaddling, erbjuds detta på systerhotellet Le Petit Hotell, endast en kort bit från L´Esplanade.

För att få dagen fulländad, ger du dig ut i närområdet som har ett digert utbud av restauranger med olika profil, affärer och mycket annat!

Antal rum 24
Restaurang Nej
Bar Ja
TV Ja
Telefon Ja
Värdeskåp Ja
Internet Ja
Wi-Fi Ja
Swimmingpool Ja
Barnpool Nej
Hiss Nej
Spa Ja
Gym Nej
Butiker Presentshop
Avstånd strand 50m
Minibar/kyl Ja

Fler hotell St Martin

Exotiska erbjudanden