Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Le Victoria


Resor till le victoria hotel på Mauritius Hummingbird Lifestyle Travel

hum_pippi_4stor

På Mauritius västkust, mellan den större turistorten Grand Baie och huvudstaden Port Louis, ligger Le Victoria Hotel Mauritius. En mycket populär och uppskattad familjeresort av hög klass. Utöver de erkänt fantastiska solnedgångarna, är hotellets stora attraktionskraft även de stora och rymliga rummen med sin havsutsikt, den avslappnade atmosfären och det stora aktivitetsutbudet för yngre publik och barn. Den exklusiva prägeln fulländas med den fantastiska trädgården, de härliga poolerna, restauranger och barer som tillsammans bildar en harmonisk enhet i detta paradis.

Le Victoria erbjuder rum med hög komfort och superiorrum på 60 kvm, upp till 120 kvm i Family Apartment och Senior Suite.
Alla rum är utrustade med individuellt reglerbarluftkonditionering, dusch, separat badkar och wc, TV med satellitkanaler, värdeskåp, fritt Wi-Fi, direktvalstelefon, minibar samt te-och kaffebryggare. Såväl storleken om den välutrustade standarden gör att boendet passar mycket bra för både par och familjer!

Le Superbe, La Casa och L´Horizon är hotellets tre restauranger som även gör den kulinariska upplevelsen värd att minnas! Le Superbe är huvudrestaurangen för frukost, lunch och middag, La Casa serverar Italienska läckerheter kvällstid och L’Horizon erbjuder fisk-och skaldjursrätter lunch och kvällstid.

Antal rum 254
Restaurang 3
Bar Ja
TV Ja
Telefon Ja – direktval
Värdeskåp Ja
Internet Ja
Wi-Fi Ja
Swimmingpool Ja
Barnpool Nej
Hiss Nej
Spa Ja
Gym Ja
Butiker Ja
Avstånd strand 0
Minibar/kyl Ja

Fler hotell och resorts Mauritius

Fler erbjudanden Mauritius