Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Le Petit Hotel


Resor till Le Petit Hotel på St Martin Hummingbird Lifestyle Travel

hum_pippi_4stor

Le Petit Hotel

Vill du ha en perfekt, individuellt anpassad semester i en atmosfär som andas sofistikerad elegans med stänk av Medelhavskänsla, så gör du det på allra bästa sätt på vårt lyxiga Le Petit Hotel! Här finns endast 10 studios inkl. en svit. Samtliga har en fin balkong som ger dig en underbar havsutsikt. Inredningsstilen skiljer sig något åt mellan våningsplanen, men oavsett vilket rum du bor i är inredningen mycket högklassig med Balinesiska möbler och senaste snitt och högsta standard på bad-och duschrum. Du har även ett fullutrustat kök. Det här är en eftertraktad pärla. Räkna med att det inte är självklart att få rum här, så boka i tid!

Här dukas upp en fräsch frukost buffet varje morgon i receptionsdelen, där du väljer dina favoriter och intar den på rummet eller kanske på terrassen. Söker du dig till Grand Cases centrala delar för ett restaurangbesök, så erbjuder hotellet fri resa med sin minibuss. Skulle suget efter en pool eller spa bli för stort, så kan du njuta av det på systerhotellet L´Esplanade som ligger i närheten.

Läget i Grand Case ger dig den perfekta franska touchen på atmosfär och kulinariska upplevelser. Le Petit Hotell ligger också utsökt fint alldeles intill den härliga strandens lugnaste och mest diskreta del. Som gäst får du också fritt disponera till exempel snorkel eller kajak om du vill utforska vattenlivet.

Antal rum 10
Restaurang Nej
Bar Nej
TV Ja
Telefon Ja
Värdeskåp Ja
Internet Ja
Wi-Fi Ja
Swimmingpool Nej
Barnpool Nej
Hiss Nej
Spa Nej
Gym Nej
Butiker Souvenirshop
Avstånd strand 0
Minibar/kyl Ja

Fler hotell St Martin

Exotiska erbjudanden