Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Le Jardin Malanga


Resor till Guadeloupe Le Jardin Malanga Hummingbird Lifestyle Travel

hum_pippi_3stor

Le Jardin Malanga

Med en fantastisk utsikt ligger detta lugnt och högt belägna hotell, ett ursprungligt plantagehus i kolonial stil från 1927, men helt ombyggt i originalutförande. Beläget vid foten av den slocknade vulkanen ‘The Madeleine’, fulländas denna himmelska plats där du njuter av lugn och harmoni. Här fyller du dagarna av att njuta av de vackra omgivningarna eller tar tillfället i akt att upptäcka regnskogen med alla sina vattenfall och den fantastiskt vackra naturen.

Rummen i Colonial House har i markplanet två separata sovrum med terrass. På övervåningen två sovrum med tre bäddar i varje och en dusch till respektive rum. Möjliggör 2 vuxna + 1 barn/rum. Rummen har badrum med badkar eller dusch, separat wc, luftkonditionering, kylskåp, direktvalstelefon, iPod dockningssystem och även en terrass.
Här finns även tre bungalows – Les Cottages – som har två sovrum med panoramaterrass och däcksstolar. På övervåningen ett “barnrum” som har förbindelse med ena sovrummet och badrummet på markplan. (2 barn)

La Panga är restaurangen som sköts av kocken Julian med erfarenhet av den 3-Michelinstjärniga restaurangen Alain Ducasse. Här kan du räkna med läckra, vällagade måltider med såväl exotisk som fransk/internationell profil. Här serveras frukost kl.07.30-09.30. Till middagarna reserveras bord. Söndagarna håller restaurangen stängt, med undantag för frukosten.

Le Jardin Malanga har även en swimmingpool med en mysig terrass där du kan koppla av i en skön solsäng. Det är ca 10 minuter till närmaste strand.

Antal rum6
RestaurangJa
BarNej
TVNej
TelefonJa – direktval
VärdeskåpJa
InternetJa
Wi-FiJa
SwimmingpoolJa
BarnpoolNej
HissNej
SpaNej
GymNej
ButikerJa
Avstånd strand10 min
Minibar/kylJa

Fler hotell Guadeloupe

Inspirationsresor