Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Le Boucan Canot


Resor till La Réunion's le boucan canot Hummingbird Lifestyle Travel

hum_pippi_4stor

Le Boucan Canot

ger dig en lyxig tillvaro på den bästa strandremsan La Reunion har att erbjuda. Till de ljumma vindarna njuter du den sköna solen och intar kulinariska läckerheter! Kan det bli bättre? Beläget i St-Gilles-les Baines, 35 km från Saint Denis, ståtar det fina Le Boucan Canot som är ett elegant hotell med 50 rum av hög komfort i klassisk stil och rum av modernare snitt.

Rummen är generöst tilltagna och utrustade med luftkonditionering, balkong med havs- eller poolutsikt, badrum med badkar och separat dusch, värdeskåp, flatscreen-TV, telefon, minibar och gratis Wi-Fi.

Le Cap är hotellets a la carterestaurang där de bästa råvaror, lokalt ursprung och säsongsanpassning, är honnörsorden. Utöver a la carte, erbjuder man kvällstid utvalda menyer med det bästa dagen har att erbjuda – ett gott val!

La Calypso Bar är baren med både inom-och utomhusplatser där du njuter en drink eller kopp, samtidigt som du blickar ut över den vackra solnedgången. Här kan du även få sköna bakgrundstoner av jazz, pianospel och kreolsk musik. Hotellet har inget Spa, men erbjuder möjligheter till en avslappnande massage.

Den vackert belägna trädgården erbjuder sköna solstolar/sängar med härlig utsikt över Indiska Oceanen.

Erbjudanden Le Boucan Canot

Boka tidigt rabatt:

Boka minst 60 dagar i förväg och få 10% rabatt på boendet med frukost eller på boendet med frukost och lunch. (gäller vid bokning av minst 4 nätter)

Gratis nätter:

Bo 5 nätter betala för 3 eller bo 10 nätter betala för 6 nätter (gäller vid bokning av halvpension och period 4 jan till 1 mars 2017).
Bo 7 nätter betala för 5 eller bo 14 nätter betala för 10 nätter (gäller vid bokning av halvpension eller med frukost och perioden 4 jan till 11 april, 1 maj till 30 sept samt 1 oktober till 15 oktober).

Hotellfakta – Le Boucan Canot

Antal rum 50
Restaurang Ja
Bar Ja
TV Ja
Telefon Ja
Värdeskåp Ja
Internet Ja
Wi-Fi Ja
Swimmingpool Ja
Barnpool Nej
Hiss Nej
Spa Nej
Gym Nej
Butiker Nej
Avstånd strand 0
Minibar/kyl Ja

Konferenslokaler: Le Boucan Canot erbjuder tre konferenslokaler med fritt Wi-Fi och projektorduk. All utrustning finns också tillgänglig att hyra. Lokalerna har en kapacitet för 22-80, 20-60 resp 16-20 personer, beroende på möblering och behov.

Du kanske även är intresserad av