Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Kryssning & flyg Kuba


Kryssning från Kuba Hummingbird Lifestyle Travel

Havanna –  Belize – Honduras – Mexiko – Havanna och Varadero

Upplev Havannas och Karibiens magiska atmosfär. Under denna kryssning får du njuta av fantastiska vyer, vackra korallstränder och magiska nätter. Du reser med nyrenoverade MSC Opera till  Belize, Honduras och Mexiko.

Resan börjar med två härliga dagar i Havanna, där du får chansen att uppleva stadens historiska stadsdelar som finns med på UNESCOS världsarvslista och lära dig mer om dess historia, kultur och arkitektur. Inget besök i Havanna är komplett utan en promenad längs den berömda strandpromenaden Malecón Seafront Promenade där öns avslappnade livsstil och vibrerande rytmer av mambo och salsa kan upplevas i sitt esse. Efter några sköna dagar i Havanna avgår fartyget mot västra Karibiens pärlor. Så hoppa på flyget till Havanna och låt er oförglömliga resa börja!

Denna resa börjar med en 7 nätters kryssning och avslutas med 5 nätter på ett All Inclusive resort som heter Memoaries Jibacao och ligger i Jicabao på stranden och är ett underbart mysigt adults only resort. Vill ni förlänga resan ytterligare för att se också kanske Vinales dalen, Trinidad eller andra delar så går det fint att förlänga resan. Vi tar gärna fram ett förslag på en skräddarsydd resa som helt precis passar era önskemål.

Detta är en av våra just nu mest populära resor så platserna går snabbt åt och priserna ändras dagligen så för att få aktuellt pris ring eller maila oss.

Boka din 7-nätters kryssning från Kuba nu, med fantastiska pris per person priser och som även inkluderar All Inclusive dryckespaket! Hoppa ombord på MSC Opera för en resa som låter dig uppleva Kubas färgsprakande huvudstad Havanna och alla dess sköna paradisstränder i Antillerna, med alla bekvämligheter som MSC Cruises kryssningar erbjuder. I varje hamn längs resans rutt väntar dig fantastiska upplevelser och nya spännande platser att upptäcka.

Detta specialerbjudanden inkluderar, flygbiljett, flygskatter, 7-nätters kryssning med i utsideshytt med all inclusive dryckespaket, och wifi samt transfers och 4 nätters boende på strandresorten Memoaries Jibacao.

Pris gäller i mån av plats och eftersom det är dynamiska priser som ändras dagligen är det ett från pris baserat på utsideshytt.


Priser från 29 990:- per person 

Kryssningspriset inkluderar:
 • Flyg Göteborg/Stockholm/Köpenhamn till Havanna tur och retur, inkl. alla skatter och avgifter
 • En extra hotellövernattning på hotell i Havanna
 • Transfer från flygplats till hotell
 • Måltider ombord
 • 1 styck incheckat bagage ingår
 • Kryssning 7 nätter i hytt med havsutsikt
 • Helpension ombord
 • Dryckespaket och WiFi ingår
 • All underhållning
 • De flesta aktiviteter
 • Hamnskatter
 • 4 nätter på Memoaries Jibacao med all inclusive

Det går fint att förlänga resan på Kuba.

Vi ordnar gärna med visum till Kuba åt er i god tid före avresan, om ni vill ha hjälp med det. (kostnad tillkommer).

Priset är ett frånpris och kan komma att ändras i mån av platstillgång. Serviceavgift tillkommer ombord på 9 Euro/pp och dag. Inresevisum ingår. Alla resenärer måste med ha ett intyg på engelska på att reseförsäkring finns tecknad under resan (reseförsäkringen måste täcka eventuell hemresa vid allvarlig sjukdom).

Skicka in din bokningsförfrågan så kontaktar vi dig inom kort med ett reseförslag.

Fler erbjudanden