Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Kryssningar Dubai


Kryssning till Dubai

Kryssningar Dubai – Det bästa av 2 lyxiga världar!

 

Anländ i lyxförpackning, upplev en fascinerande, exklusiv värld full av kontraster med såväl kamelmarknader, exklusiv shopping som världens högsta byggnad!

Här får du nya perspektiv på det mesta – inte minst på den här delen av världen. Pratar vi om samhällskontraster, så är förmodligen Dubai ett av de bästa exemplen. Hela förbundsstaten Dubai har vuxit upp till den vida omtalade, exklusiva och högpresterande världsscen som den är idag, på så kort tid som 40 år. Här finner du allt från inslag av det förgångna i form av kameler, beduinmarknader och öken, som står i bjärt kontrast till världens högsta byggnad – Burj Khalifa och en ultramodern, högteknologisk stad som även är världsscen för många stora världsevenemang.

Ombord på kryssningsfartyget kan du ägna dig åt vattensporter och mycket annat i aktivitetsväg och när du kommer i land finner du en mängd upplevelser och aktiviteter att förundras och ta del av. Du vet också att efter en dag på stranden eller någon exotisk marknad, så väntar lyxen med alla bekvämligheter ombord. Kryssningsfartygen skämmer bort dig med fantastiska måltider och de allra bästa viner. Njut av solnedgången i hytten från din egen balkong, medan du lugnt kryssar vidare till nästa exotiska Emirat.

Erbjudanden - Dubai

Du kanske även är intresserad av: