Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Kryssningar Dubai – med en känsla av lyx


Flyg och kryssning från Dubai Hummingbird Lifestyle Travel

Värmen slår emot dig då du står ombord på kryssningsfartyget utanför Dubai och blickar ut över Persiska Viken, som är ett av jordens varmaste hav. Som i en scen tagen direkt ur en romantisk film när ni står på däck och låter drömmen förenas med verkligheten. Med en kryssning Dubai all inclusive har ni all tid i världen att ägna er bara åt varandra, mitt i en exotisk och spännande miljö. Resor till Dubai ger en känsla av flärd och elegans. Välj bland flera kryssningsresor och unna er en fantastisk kryssningsresa. 

Passa på och unna er en resa och upplevelse utöver det vanliga. Kryssningar Dubai värmer både kropp och själ. Ge er ut på ett öppet hav och låt detta reseerbjudande bli verklighet. Dubai är ett av Förenade Arabemiratens sju emirat och huvudstaden i emiratet heter Dubai. Emiratet Dubai grundades redan år 1833 men landet Förenade Arabemiraten etablerades så sent som år 1971. Sedan dess har landet utvecklats i en rask takt och i dag är Dubai en högteknologisk stad med alla moderniteter du kan önska. Resor till Dubai är resor till en stad som ligger långt fram i utvecklingen, samtidigt som den rena öknen alltid är nära. Kryssningar Dubai bjuder på kontrastrika möten och annorlunda upplevelser. Ombord på en kryssning Dubai med “all inclusive” finns alla tänkbara bekvämligheter. Kryssningsresor i denna del av världen ger dig möjlighet att utforska stadens livliga kamelmarknad under dagen för att på kvällen slappna av och njuta av lugnet ombord på ett flytande lyxhotell. Ett hett reseerbjudande som garanterat kryddar tillvaron.

Upplev högklassig shopping i en av världens mest exklusiva städer – Dubai. Staden har flera gigantiska gallerior som rymmer inte bara det senaste modet utan även skidbackar, isrinkar och vattenfall. Resor till Dubai tar dig med till en värld där allt är möjligt. Här finns världens högsta byggnad, Burj Khalifa, som är 828 meter hög. Den mäktiga skyskrapan har fått sitt namn efter Förenade Arabemiratens president Khalifa bin Zayed Al Nahyan. Välj ett reseerbjudande bland kryssningarna i Dubai, shoppa loss, njut av livet på stranden och såklart livet ombord i en hytt med havsutsikt och egen balkong. Kryssningsresor med hög kvalitet – endast det bästa är gott nog. Kryssningen i området runt Dubai med “all inclusive” är en resa med guldkant.

Som turist i Dubai bör du tänka på att emiratet är muslimskt. Respekt för religionen och kulturen ger lokalinvånarna den respekt som de förtjänar. Det är värt att tänka på när du packar inför din resa till Dubai. Vare sig du är man eller kvinna bör du täcka kroppen från knän till axlar. Undvik att vara berusad på allmänna platser.Resor till Dubai är resor till en främmande kultur. Ett lärorikt reseerbjudande för dig som är nyfiken på att lära dig mer om andra kulturer. Kryssningar Dubai – en rik upplevelse. Kryssningsresor till Förenade Arabemiraten bjuder på kunskap, mångfald och nya perspektiv. Kryssningar till Dubai med “all inclusive” är en fascinerande och intressant upplevelse.

upplevelse.