Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Kryssning med Edge


Kryssa med Celebrity till Karibien Hummingbird Lifestyle Travel

Kryssa med moderna  EDGE i Karibien

Just nu bokar vi för högtryck fantastiska kryssningsupplevelsen med Celebrity Edge som avgår Fort Lauderdale och kryssar i både östra och västra Karibien och även i Medelhavet.

Detta nya fartyg etablerar en helt ny fartygsklass. Fartyget kommer att förändra kryssningsupplevelsen med helt ny design och teknologi. Den stora nyheten är “the Magic Carpet” som är en slags glasveranda som förflyttar sig mellan däck 2 och 16.
Dvs funktionen kan ändras beroende på vilket däck verandan används på. På däck 16 kommer the Magic Carpet vara en läcker specialrestaurang med fantastisk utsikt. På däck 14 blir det en förlängning av poolområdet och på däck 5 förlängs restaurangen. På däck 2 kommer «The Magic Carpet» att vara en ny plattform för att gå i land och härifrån kommer nya luxuösa tenderbåtar att transportera gästerna i land.

Celebrity Edge

Avgår fort Lauderdale i Florida och går till Östra Karibien med stopp i Puerto Rico, Tortola i Brittiska Junfruöarna och St Martin eller i västra Karibien där ni kan besöka Key West,  Mexico med Cozumel och  Costa Maya med kända ruiner, stränder och spännande djungel. Kryssningen går även till Grand Cayman som erbjuder ett av de bästa snorklingsvattnet i Karibien. Vill ni kombinera kryssning med en kul och spännande Florida upplevelse kan det rekommenderas skarpt. I detta paket ingår också flygbiljetten till Florida samt 7 nätters kryssning med helpension och kampanjfördelarna som står längst ner på denna sida.

Ombord på Celebrity Cruises fartyg känner du dig alltid mycket omhändertagen. Ypperligt bra service, med bra standard på hytter och fartyg och underbar mat. Fartyget Edge är ett helt nytt innovativt och fräscht fartyg som kommer göra din kryssningssemester till en underbar upplevelse.

Komplett pris med både kryssning och flyg, 1 hotellnatt  ingår samt flygskatter ingår.

 

Priser från 14 990:- per person 

Kryssningspriset fr 14 990kr inkluderar:
  • Flyg tur och retur inkl. skatter/avgifter
  • 1 hotellnatt i Miami / Fort Lauderdale innan kryssningen
  • Kryssning 7 nätter i västra Karibien
  • Insideshytt (kan uppgraderas)
  • Helpension
  • All underhållning ombord
  • De flesta aktiviteter ombord
  • Hamnskatter och avgifter inkluderat

Priset är ett frånpris och kan komma att ändras i mån av plats. Skicka in din bokningsförfrågan så kontaktar vi dig inom kort med ett reseförslag.

Fler heta erbjudanden