Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Kryssning med nya Edge


Kryssa med Celebrity till Karibien Hummingbird Lifestyle Travel

Kryssa med nya EDGE i Karibien

Just nu bokar vi för högtryck fantastiska kryssningsupplevelsen med Celebrity Edge som avgår Fort Lauderdale och kryssar i både östra och västra Karibien och även i Medelhavet.

Detta nya fartyg etablerar en helt ny fartygsklass. Fartyget kommer att förändra kryssningsupplevelsen med helt ny design och teknologi. Den stora nyheten är “the Magic Carpet” som är en slags glasveranda som förflyttar sig mellan däck 2 och 16.
Dvs funktionen kan ändras beroende på vilket däck verandan används på. På däck 16 kommer the Magic Carpet vara en läcker specialrestaurang med fantastisk utsikt. På däck 14 blir det en förlängning av poolområdet och på däck 5 förlängs restaurangen. På däck 2 kommer «The Magic Carpet» att vara en ny plattform för att gå i land och härifrån kommer nya luxuösa tenderbåtar att transportera gästerna i land.

Celebrity Edge

avgår fort Lauderdale i Florida och går till Key West, Mexico där du får möjlighet att se på Cozumel och Mayariket Costa Maya med kända ruiner, stränder och spännande djungel. Kryssningen går även till Grand Cayman som erbjuder ett av de bästa snorklingsvattnet i Karibien. Vill ni kombinera kryssning med en kul och spännande Florida upplevelse kan det rekommenderas skarpt. I detta paket ingår också flygbiljetten till Florida samt 7 nätters kryssning med helpension och kampanjfördelarna som står längst ner på denna sida.

Ombord på Celebrity Cruises fartyg känner du dig alltid mycket omhändertagen. Ypperligt bra service, med bra standard på hytter och fartyg och underbar mat. Fartyget Edge är ett helt nytt innovativt och fräscht fartyg som kommer göra din kryssningssemester till en underbar upplevelse.

Komplett pris med både kryssning och flyg ingår samt flygskatter ingår – prisexempel gäller kryssning den 8 december 2019.

Boka före den 28 februari och få både bra rabatter, premium dryckespaket, usd 150 pp till att utnyttja ombord samt förbetald dricks.

Priser från 19 990:- per person

 

 

Kryssningspriset fr 19 990kr inkluderar:
  • Flyg tur och retur inkl. skatter/avgifter
  • 1 hotellnatt i Miami / Fort Lauderdale innan kryssningen
  • Kryssning 7 nätter i västra Karibien
  • Utsideshytt
  • Helpension
  • All underhållning ombord
  • De flesta aktiviteter ombord
  • Hamnskatter och avgifter inkluderat

Priset är ett frånpris och kan komma att ändras i mån av plats. Skicka in din bokningsförfrågan så kontaktar vi dig inom kort med ett reseförslag.

Fler heta erbjudanden