Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

ABC öarna & Grand Cayman


curacao-2

ABC öarna – Aruba, Bonaire och Curacao

En riktig drömkryssning där ni kryssar med hög kvalitet ombord på Celebrity Cruises och till resmål som finns på mångas bucketlist.

Passa på och boka vinterns resa redan nu, då detta är en av Karibiens mest populära kryssning, med begränsat antal avgångar.

Resrutt, 9 nätter: Fort Lauderdale, Aruba, Bonaire, Curacao, Grand Cayman och tillbaks till Fort Lauderdale, där ni med fördel kan stanna några dagar på hotell.

Pris från: 21 990kr per person i balkonghytt

 

Kryssa till södra Karibien där du kommer till nya och spännande resmål på ett bekvämt och behagligt sätt nästan varje dag. Forläng kryssningen med 3-4 dagar i Florida före eller efter kryssningen.

Ombord på Celebrity Cruises fartyg erbjuds hög kvalité, överlägsen design, rymliga hytter, bra service och utmärkt mat. Rederiets passion är att förse varje resenär med en kryssningsupplevelse som överstiger deras förväntningar.

Passa på och upplev dessa karibiska charmiga öar i vinter och njut av en medeltemp på 27 grader året om kan man även förvänta sig korallrev, kristallklart vatten och kritvita stränder. Kryssa med helpension och bo i lyxig hytt för att få bästa semesterminne med er hem!

Pris från 21 990kr per person

Prisexempel avser avgången 14 februari 2020. Flyg tillkommer! Vilket vi bokar och även ordnar med hotell åt er.


Kryssningspriset inkluderar:
  • Kryssning 9 nätter
  • Balkonghytt
  • Helpension
  • Dricks
  • Dryckespaket
  • Underhållning ombord
  • Hamnskatter

Priset är ett från pris i balkonghytt med avgång 14FEB 2020 och kan komma att ändras i mån av plats. Vi bokar givetvis även flyg samt hotellövernattning före och/eller efter kryssningen om du önskar. Skicka in din bokningsförfrågan så kontaktar vi dig inom kort med ett reseförslag.

 

Fler heta erbjudanden